bg-header-img bg-header-img

Cases waar wij
trots op zijn

Wij zijn PROBEGIN, jouw betrouwbare partner voor het inhuren van getalenteerde developers. De afgelopen 15 jaar hebben wij, dankzij de inzet van ruim 300 developers, ruim 70 bedrijven laten groeien en geholpen om de concurrent steeds een stap voor te blijven.

Deze bedrijven gingen je voor

Xolphin/Sectigo
CASE – PROBEGIN werkt al vele jaren samen met Xolphin aan diverse applicaties en levert multi-lingual support agents voor ondersteuning van de validatie afdeling. Xolphin is marktleider op het gebied van SSL in de Benelux en door de nauwe samenwerking is Xolphin altijd gegarandeerd van schaarse specialisten.
Xolphin-Sectigo
Tixxio Platform
Tixxio
CASE – Tixxio werkt sinds de oprichting nauw samen met PROBEGIN. Naast een ervaren front-end team heeft Tixxio ook een mobiele ontwikkelaar en 4 back-end ontwikkelaars. Tixxio is een uitgebreid event management en e-commerce SaaS platform, waarbij klanten volledig schaalbaar hun websites, ticketing, e commerce en marketing/communicatie kunnen organiseren.
SpeakCX
CASE – SpeakCX heeft een Voice Analytics platform ontwikkeld die bedrijven helpt om inzichtelijk te maken hoe klanten hun bedrijf ervaren. Daarnaast heeft SpeakCX oplossingen tegen fraude en social engineering en heeft het platform vele integraties, zodat gebruikers alle telefoongesprekken, video’s en live-streaming automatisch kunnen transcriben en vertalen. SpeakCX ondersteunt 30 talen en heeft eigen Neural Network modellen ontwikkeld. PROBEGIN levert meerdere developers en data scientistsen voor dit uitdagende project.
speakcx project ai probegin scaled e1661879564952
into the source team
Into the Source
CASE – PROBEGIN levert al jaren een flexibele en ervaren schil van developers voor front-end en back-end projecten van Into the source. Het team bestaat uit een hechte groep developers die volledige geïntegreerd zijn met de interne teams en gezamenlijk de verantwoordelijk dragen voor uitdagende projecten en het onderhoud applicaties en cloud omgevingen.
SimtoCare
CASE – PROBEGIN levert twee developers voor de ontwikkeling van 3D simulatie software en interne applicaties en een mobiele app. De developers zijn ervaren en gedreven, een uitstekende match voor deze start-up/scale-up die met haar product universiteiten en opleidingscentra wereldwijd bediend.
Sim To Care
Cofra
Boskalis/Cofra
CASE – PROBEGIN heeft een applicatie ontwikkeld op maat voor Boskalis/Cofra, die voorziet in het managen van warehouses, projecten en materieel onderhoud en verhuur, voor projecten wereldwijd. Naast de webapp is er ook een mobiele scan app ontwikkeld die picking en tellen mogelijk maakt, alsook inkomende voorraden.

Neem contact op

Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek horen we graag waar jullie naar op zoek zijn en leggen we uit hoe het proces in z’n werk gaat zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

linkedin-icon
Rogier van Scheppingen Directeur