Waar bestaat onze dienstverlening uit?

Wij verzorgen het gehele recruitment en HRM proces en kunnen door ons uitgebreide netwerk, zeer snel hoogopgeleide en ervaren developers vinden voor jou…

Team
PROBEGIN faciliteert jouw remote team, vanaf 1 FTE zonder investeringen vooraf.
Je hebt zelf invloed tijdens het selectieproces, die wij werven op basis van jouw wensen, eisen en behoeften. Je kunt je team zelf samenstellen en daarnaast kun je gebruik maken van onze staff medewerkers die jou ondersteunen.

Ervaring
Beschik je zelf al over ervaring om met remote teams te werken, dan helpen wij je vooral met het vinden van de juiste mensen voor jouw team en richten wij alles in zoals je dit wenst. Indien je wel nieuw bent met het aansturen van remote teams, kun je bouwen op onze ervaring. Wij hebben documenten, richtlijnen en bewezen methodieken die je helpen efficiënt en effectief met de nearshore developers te werken. 

 

Zekerheden
Voor elke developer die je aanneem heb je altijd twee maanden proeftijd. Bevalt het toch niet, dan zoeken wij direct een vervanger voor je. We kunnen daarnaast binnen twee tot vier weken altijd een vervanger vinden als een developer zelf besluit te stoppen. Hierdoor ben je verzekerd van continuïteit. Tijdens de vakantieperiodes bieden wij een service aan, waarbij jouw eigen teamleden op vakantie kunnen en een andere developer de taken tijdelijk overneemt.

 

Infrastructuur
Naast de developer, maak je ook gebruik van onze infrastructuur. Alle kantoren zijn beveiligd met tourniquets, vingerafdruk toegang en heeft 24 uurs bewaking buiten en camerabewaking binnen. Daarnaast bieden wij je een eigen VLAN met VPN verbinding. Indien nodig hebben wij systeembeheerders en netwerkbeheerders die jou kunnen ondersteunen.

Operationeel
Je hebt de mogelijkheid om extra ondersteuning toe te voegen aan je team. Je kunt bijvoorbeeld een part-time project manager inhuren die ervoor zorgt dat de werkzaamheden die jij hebt ingepland worden ontwikkeld, met haalbare doelen. Een project manager zorgt dat je developers weten waar ze aan kunnen werken en in welke volgorde. De projectmanager zorgt er ook voor dat er een helder overzicht is zodat je altijd in controle bent.

 

HRM
Je hebt een eigen HRM en Recruitment afdeling tot je beschikking, die zorgen voor nieuwe developers als je wilt uitbreiden en zorgen voor eventuele vervanging. Ook zorgt onze HRM afdeling ervoor dat je developers een persoonlijk ontwikkelplan krijgen en zich hieraan houden, trainingen en cursussen volgen en daarnaast houden zij altijd een vinger aan de pols om te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft.

 

Administratie
Je hebt geen omkijken naar de administratie. Van ons ontvang je 1 factuur per maand inclusief een urenspecificatie per developer.

ALTIJD ALS EERST OP DE HOOGTE ZIJN?
Laat je e-mailadres achter en ontvang direct een alert zodra er een nieuw blog online staat.


    Neem contact op

    Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

    Of bel ons via 310854016527

    linkedin-icon
    Rogier van Scheppingen Directeur