Waarom kies je voor een remote team?

Wij verzorgen het gehele recruitment en HRM proces en kunnen door ons uitgebreide netwerk, zeer snel hoogopgeleide en ervaren developers vinden voor jou…

Recruitment
Wij verzorgen het gehele recruitment en HRM proces en kunnen door ons uitgebreide netwerk, zeer snel hoogopgeleide en ervaren developers vinden voor jou. Dit betekent dat je project door kan gaan, ook als er mensen vertrekken. Wij garanderen 100% continuïteit voor jouw project en zorgen dat je altijd een vervanger hebt indien er iemand vertrekt.

Betrokkenheid
Wij voelen ons betrokken bij jouw project en zien de samenwerking als een partnership. Hoe ver die partnership gaat ligt aan wat je precies nodig hebt en wenst. Wij staan klaar om je te assisteren en adviseren en de samenwerkingsvorm af te stemmen op jouw behoeften en wensen.

Doorontwikkeling
Wij vinden doorontwikkeling van jouw team belangrijk, want vooruitgang is altijd nodig om bij te blijven ten opzicht van je concurrenten. Wij investeren daarom in jouw team en bieden ze trainingen, cursussen en certificeringen. Jouw developer groeit dus mee, zowel met kennis als met ervaring. Jij profiteert hier van doordat zij nieuwe kennis en ervaring kunnen toepassen in je projecten.

Controle
Je kunt ervan uitgaan dat je goede kwaliteit krijgt, mede door ons uitgebreide recruitment proces. Daarnaast houden wij gedurende onze samenwerking altijd een vinger aan de pols. Zo kun jij samen met je team je richten op jouw product of project. 

 

Communicatie
Voor ons is heldere en directe communicatie een belangrijke factor in de samenwerking en relaties die wij aangaan met klanten en medewerkers. Iedereen voldoet aan bovengemiddeld Engels en wordt getraind op communicatieve vaardigheden, samenwerkingsvaardigheden, culturele aspecten en op klantgericht werken. Hierdoor streven wij ernaar dat elk teamlid zijn of haar best doet om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

 

Kosten
Onze tarieven zijn tussen 15% en 55% goedkoper, ten opzichte van bedrijven die eigen teams intern hebben of met freelancers werken. Daarnaast krijg je bij ons vaak een hogere kwaliteit en ben je meer in controle, omdat er geen dubbele prioriteiten zijn. Elke developer die je bij ons inhuurt, is 100% werkzaam voor jou en niemand anders. 

 

Flexibiliteit
Iedereen is op zoek naar stabiliteit en flexibiliteit tegelijk. Wij bieden laagdrempelige diensten aan waarbij je flexibel bent wat voor mensen je nodig hebt. Als een developer niet goed genoeg presteert, wordt hij of zij kostenloos vervangen door een andere developer. Doordat we samenwerken met een lange termijn visie, kunnen wij je stabiliteit en uitstekende tarieven bieden.

ALTIJD ALS EERST OP DE HOOGTE ZIJN?
Laat je e-mailadres achter en ontvang direct een alert zodra er een nieuw blog online staat.


    Neem contact op

    Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

    Of bel ons via 310854016527

    linkedin-icon
    Rogier van Scheppingen Directeur