bg-header-img bg-header-img

React.js developer
inhuren

Een React.js developer inhuren die veel front-end ervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Klinkt misschien te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij leveren snel de juiste React.js ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze React.js developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een React.js developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een React.js developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij net als veel andere bedrijven moeite met het aantrekken en behouden van ervaren en getalenteerde developers? Neem geen genoegen met minder, ga voor hoogopgeleide specialisten die snel kunnen beginnen en hoge kwaliteit leveren. Grote bedrijven zoeken constant naar React.js developers en dit maakt het voor veel bedrijven bijna onmogelijk om te concurreren met hun recruitment budgetten.

   Wij zorgen ervoor dat jouw vacature wel snel wordt ingevuld met een getalenteerde developer. Wij zijn er tevens verantwoordelijk voor dat je React.js vacature ook ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een React.js developer van PROBEGIN

   De React.js Developers werken fulltime voor jou

   De nearshore React.js developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volledig onderdeel van jouw eigen IT-team.

   Volledige controle over de aansturing van je developer

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de developer en je bepaald dus ook waaraan zij werken. Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk om te gaan met de resources.

   Je kunt snel starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden. Soms hebben wij zelfs per direct ervaren developers beschikbaar die voor jou aan de slag kunnen gaan.

   Geen verborgen kosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   Juist ook bij verloop van developers, zorgen wij ervoor dat dit niet jouw roadmap raakt. Wij zorgen voor een geschikte vervanger waarbij er goede kennisoverdracht plaatsvindt. Wij hebben een zeer laag verloop, over het algemeen blijven developers voor langere tijd werken op het project.

   Geen backoffice zorgen

   PROBEGIN ontzorgt je volledige HR, recruitment en administratieve lasten. Wij zorgen voor de werkplek, apparatuur, salarisadministratie, belastingen en bieden infrastructuur en ondersteunend personeel.

   Flexibele teamgrootte

   Bij ons kun je al vanaf één developer starten en kun je eenvoudig uitbreiden als je dat wilt.

   Talentontwikkeling

   Naast het vinden van jouw developer, zorgen wij er ook voor dat hij of zij zich blijft ontwikkelen in  technische, communicatieve en team skills. Hierdoor groeit de developer constant en pluk jij hier de vruchten van.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de developer? Wij zorgen kosteloos voor een vervanger, gemiddeld binnen 2 – 4 weken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532
   client-section-background client-section-background client-section-background

   Deze bedrijven werken ook met React.js

   Facebook

   Facebook/Meta is de ontwikkelaar van React en gebruikt vanzelfsprekend het framework voor de website en applicaties.

   Instagram

   Als onderdeel van Meta, is ook Instagram gebouwd in React.js.

   Wix.com

   Terwijl jij zoekt naar een leuke plek om te verblijven in het buitenland, verwerkt React.js alle verzoeken die je doet op de website.

   Veel gestelde vragen

   Wat is React.js?

   Arrow-down

   React JS heeft een open source Javascript library beschikbaar voor het bouwen van onder andere Single page application. Het kan beschouwd worden als een library en niet echt als een framework. Uit deze “bibliotheek” kan vrij gekozen worden welke onderdelen je wilt gebruiken en welke niet en je kunt een eigen mappenstructuur bouwen. Binnen reguliere frameworks kan dit niet omdat de structuur door het framework wordt bepaald in plaats van door de programmeur. Uiteindelijk kiest de developer zelf hoe en wat gebruikt wordt en ben je in React js niet verplicht om standaard gedefinieerde modules te gebruiken, zoals bijvoorbeeld het bouwen van formulieren, authenticatie en routing.

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in React.js?

   Arrow-down

   De programmeertaal die gebruikt wordt is Javascript. Javascript is een zeer populaire en objectgeoriënteerde scripttaal waarmee webpagina’s interactief gemaakt kunnen worden. Een stukje van een script bestaat uit een aantal opdrachten die door de browser wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan formulieren, slideshows met foto’s en animaties enzovoort. Javascript wordt breed toegepast, zowel bij mobiele apps en websites, maar ook in games die in de browser gespeeld worden. Dit maakt het een zeer flexibele en veel kunnende programmeertaal. Daarnaast is Javascript vrij snel en eenvoudig te leren en mede hierdoor is het ook een populaire taal bij developers. 

   Wat is een software framework?

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Je kunt dit het beste vergelijken met prefab bouw en traditionele bouw. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework als React.js is eenzelfde soort gedachte van toepassing. 

   Wat is de expertise van een React.js developer

   De expertise van een React.js developer is het ontwikkelen van frontend applicaties die flexibel, schaalbaar en modern zijn. Het kan gebruikt worden voor diverse toepassingen en dit maakt het één van de meest gebruikte frontend frameworks.

   Welke kwaliteiten hebben goede React.js developers

   Een goede developer heeft oog voor detail en werkt netjes aan de hand van de UI/UX designs die hij of zij voorhanden heeft. Door vragen te stellen inventariseert een developer welke functionaliteiten hij binnen elk component moet programmeren. Hij  kan helder communiceren, werkt graag met mensen en voor mensen en is dus een sterke team player. Ook begrijpt hij of zij heel goed dat er altijd dat secuur, accuraat en nauwkeurig gewerkt moet worden omdat zijn werk het visitekaartje is van de applicatie. Wat een React.js developer ontwikkelt is immers wat de stakeholder, opdrachtgever of product owner ziet.

   Wat kun je door een React.js developer laten ontwikkelen?

   De developer is dankzij de library erg flexibel in de toepassingen van projecten. De developer kan allerlei soorten projecten realiseren met React.js. Je kunt zowel websites als mobiele applicaties ontwikkelen en er is ook React native, waarmee je native mobiele apps kunt ontwikkelen.

   Wat is het voordeel van React.js ten opzichte van Vue.js?

   React.js is populair bij projecten waar ook mobiele apps ontwikkeld worden. Daarnaast is React.js vriendelijker als library voor SEO doeleinden dan bijvoorbeeld Vue.js. React.js is op dit moment nog de meest gebruikte en toegepaste framework. Vue.js staat op de tweede plaats met ongeveer de helft minder aan projecten. React is oorspronkelijk ontwikkeld door Facebook/Meta. Je kunt jezelf dus verzekeren van een grote community en een framework waarmee je kleine en zeer grote en complexe kunt realiseren.

   Welke uitdagingen heeft React.js?

   React.js maakt het mogelijk om heel snel te ontwikkelen en dat is zowel een voordeel als een nadeel.
   Door bijvoorbeeld hergebruik van componenten, gecombineerd met dynamische webapplicatie verandert er ook heel snel veel binnen een project. Niet iedereen vindt dit altijd even prettig. In tegenstelling tot Vue.js, wordt JSX gebruikt, dit is een syntax uitbreiding die HTML, CSS en Javascript door elkaar heen laat gebruiken. In Vue.js wordt alles in een component ontsloten. Beide methodes hebben voor en nadelen en het ligt vooral aan de applicatie en de stijl van ontwikkelen van een developer, welke het beste past van je project.

   Waar kun je React.js toepassen in jouw bedrijf

   React.js wordt gebruikt om de vormgeving (UI) van jouw project te ontwikkelen. Een React.js developer kan dus jouw website ontwikkelen in React.js, maar ook een klantenportaal of een CRM applicatie of een mobiele app.
   React.js wordt ook gecomplimenteerd door React native, als je native apps wilt gaan ontwikkelen. De manier van ontwikkelen sluit beter op elkaar aan i.p.v. met de native talen voor Android en iOS.

   Waarom kiezen voor React.js

   React.js is een solide library van Javascript waarmee talloze bedrijven van klein naar groot projecten hebben gerealiseerd. Er is een enorme community en door de brede adoptie door top bedrijven, is er bewijs dat het een uitstekende keuze is om mee te werken. React.js is de populairste Javascript library voor websites, webapplicaties, mobiele applicaties.

   Wat zijn de voordelen van React.js

   React.js heeft als voordeel dat het relatief snel te leren is en eenvoudig is om te gebruiken. Er is veel documentatie, trainingen en tutorials beschikbaar. Door de gigantische community en brede adoptie is er altijd wel online hulp te vinden als je tegen problemen aanloopt. Een extra voordeel is het toepassen van herbruikbare componenten in React.js. Door het gebruik van Virtual DOM, DOM staat voor Document Object Model, kunnen componenten in andere componenten genest worden en kan tevens de prestaties van de applicatie enorm verbeterd worden door de introductie van de Virtuele DOM. React is in tegenstelling tot Vue.js SEO vriendelijk en zijn React.js applicaties snel en eenvoudig te testen.

   Hoe gaat een React.js developer aan de slag

   Als jij een React.js developer in je team hebt, heb je met deze frontend developer iemand die snel onderdelen kan ontwikkelen die voor jou zichtbaar zijn. Hij of zij zal componenten gaan ontwikkelen, aan de hand van de designs en documentatie die door bijvoorbeeld een UI/UX designer is gemaakt, worden de designs in componenten gedefinieerd. Aan de hand van documentatie is te herleiden welke logica en functionaliteiten elk component heeft en vervolgens gaat de Vue.js developer voor jou deze componenten ontwikkelen en plaatsen in de applicatie pagina’s.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur