bg-header-img bg-header-img

Vue.js developer inhuren

Een Vue.js developer inhuren die veel front-end ervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Huur snel in bij PROBEGIN! Wij leveren snel hoogopgeleide Vue.js ontwikkelaars die jij nodig hebt voor je projecten. Onze Vue.js developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag samen met jouw eigen team. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Vue.js developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Vue.js developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Ben je op zoek naar Vue.js developers maar heb je net als veel bedrijven moeite met het vinden en behouden van hoogopgeleide, getalenteerde IT specialisten. Het is bijna onmogelijk om te concurreren met de grote bedrijven en hun recruitment budgetten.

   Wij zorgen ervoor dat jouw Vue.js vacature direct wordt ingevuld met een hoogopgeleide, ervaren developer. Wij zorgen er ook voor dat die vacature ingevuld blijft. Door met Probegin te werken bespaar je tevens tussen de 15% en 55% kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Vue.js developer van PROBEGIN

   De Vue.js developers werken fulltime voor jou

   De Vue.js developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een onderdeel van jouw in-house team en werken direct samen met je eigen developers.

   Je stuurt de Vue.js developer zelf aan

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten.
   Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt snel starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Vue.js developer voor jouw project te vinden. Soms zelfs per direct!

   Geen verborgen kosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de Vue.js developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft altijd ingevuld

   Juist ook bij verloop van developers, zorgen wij ervoor dat dit niet jouw roadmap raakt. Wij zorgen voor een geschikte vervanger waarbij er goede kennisoverdracht plaatsvindt. Wij hebben een zeer laag verloop, over het algemeen blijven de developers voor langere tijd werken op het project.

   Geen administratieve zorgen

   PROBEGIN ontzorgt je volledige HR, recruitment en administratieve lasten. Wij zorgen voor de werkplek, apparatuur, salarisadministratie, belastingen en bieden infrastructuur en ondersteunend personeel.

   Flexibele teamgrootte

   Je kunt starten vanaf één Vue.js developer, deze is eenvoudig uit te breiden als je dat wilt. Ook voor uitbreiding geldt dat wij gemiddeld 2 – 4 weken nodig hebben om uitbreiding van jouw team te realiseren.

   Talentontwikkeling

   Naast het vinden van jouw Vue.js developer, zorgen wij er ook voor dat hij of zij zich blijft ontwikkelen in technische, communicatieve vaardigheden en team skills. Hierdoor groeit de developer constant en pluk jij hier de vruchten van.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Vue.js developer? Wij zorgen kosteloos voor een vervanger, gemiddeld binnen 2 – 4 weken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532
   client-section-background client-section-background client-section-background

   Deze bedrijven werken ook met Vue.js

   nintendo logo

   Nintendo gebruikt Vue.js voor verschillende online applicaties, zoals hun Europese websites.
   Ook het “mynintendo” netwerk waar je mee kunt doen op het reward systeem van Nintendo is ontwikkeld met Vue.js.

   Netflix gebruikt voor haar apps en site Vue.js, wat betekent dat Vue.js de vloeiende bewegingen in de interface mogelijk maakt.

   adobe logo

   Adobe Inc., originally called Adobe Systems Incorporated, is an American multinational computer software company incorporated in Delaware and headquartered in San Jose, California.

   Veel gestelde vragen

   Wat is Vue.js?

   Arrow-down

   Het is een lichtgewicht, open source Javascript framework. Het framework is officieel gelanceerd in 2014 en gecreëerd door Evan You. Je spreekt het uit als “vju” of als “view”. Het framework is ontwikkeld met de gedachte dat je op een eenvoudigere manier met dynamische inhoud kunt werken. Daarnaast leent het zich uitstekend voor de samenwerking met Laravel en is Vue.js zelfs officieel onderdeel van alle Laravel projecten, waardoor integratie zeer goed werkt en perfect op elkaar is afgestemd.

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in Vue.js?

   Arrow-down

   De programmeertaal die gebruikt wordt is Javascript. Heel simpel gezegd is Javascript een populaire en objectgeoriënteerde scripttaal waarmee webpagina’s interactief gemaakt kunnen worden. Een stukje van een script bestaat uit een aantal opdrachten die door de browser wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan formulieren, slideshows met foto’s en animaties enzovoort. Javascript wordt breed toegepast, zowel bij mobiele apps en websites, maar ook in games die in de browser gespeeld worden, zowel in 2d als in 3d. Dit maakt het een zeer flexibele en veel kunnende programmeertaal. Daarnaast is Javascript vrij snel en eenvoudig te leren en mede hierdoor is het ook een populaire taal bij developers. 

   Wat is een software framework?

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Een framework heeft een palet aan standaard functionaliteiten die je kunt inzetten voor je project en hierdoor bespaar je veel tijd. Gelukkig zijn er bij open source frameworks  grote communities van developers die functionaliteiten (libraries) toevoegen aan een framework.

   Wat is de expertise van een Vue.js developer

   De expertise van de developer zorgt ervoor dat iets heel complex simpel gemaakt kan worden en met iets heel simpels, een gecompliceerde applicatie gerealiseerd kan worden. Een Vue.js developer kan met dit framework, prachtige projecten realiseren waarbij je ook snel resultaten zult zien.

   Welke kwaliteiten hebben goede Vue.js developers

   Een goede developer heeft oog voor detail en werkt netjes aan de hand van de UI/UX designs die hij of zij voorhanden heeft. Door kritische vragen te stellen inventariseert je developer welke functionaliteiten hij binnen elke component moet programmeren. Een goede frontend developer kan goed communiceren en samenwerken, is een sterke teamplayer en begrijpt dat secuur, accuraat en nauwkeurig werken een essentieel onderdeel is van zijn takenpakket. Wat een developer ontwikkeld is immers wat de stakeholder, opdrachtgever of product owner ziet.

   Wat kun je door een Vue.js developer laten ontwikkelen?

   De developer is dankzij het framework erg flexibel in de toepassingen van projecten. Nagenoeg alles wat een UI of frontend heeft, kan ontwikkeld worden. Het is vooral het type applicatie die meer of minder complexiteit toevoegt aan je project.

   Wat is het voordeel van Vue.js ten opzichte van React.js?

   Het framework is enorm flexibel en vraagt in veel mindere mate een vaste structuur waarin ontwikkeld dient te worden. Hierdoor kun je sneller aan de slag en ben je vrijer in hoe je het framework inzet voor je applicaties. Een bijkomend voordeel is dat het sterk gericht is op componenten waar HTML, CSS en Javascript in het component zit in plaats van separaat. Sommige developers vinden het juist fijn om binnen kaders van een framework, op een fundament te bouwen.
   Andere developers vinden het prettig om juist meer vrijheid en flexibiliteit te hebben. 

   Welke uitdagingen heeft Vue.js?

   Vue.js werkt aan de “client side”, dat betekent dat data op een later moment wordt opgehaald en in de browser van de gebruiker wordt verwerkt.m Dit kan bijvoorbeeld de SEO performance negatief beïnvloeden, omdat Google crawler de data zelf niet ziet en dus ook niet indexeert. Één van de manieren om dit op te lossen is het kiezen voor server side rendering (SSR). Dit zorgt ervoor dat de content wordt opgehaald van de server en op die manier grondig wordt geïndexeerd door zoekmachines. Server side rendering voegt echt ook een complexiteit-laag toe dus, afhankelijk van het type Vue.js project, dien je te bepalen of het echt nodig is. 

   Waar kun je Vue.js toepassen in jouw bedrijf

   Vue.js wordt gebruikt om de vormgeving (UI) van jouw project te ontwikkelen. Een Vue.js developer kan dus jouw website ontwikkelen in Vue.js, maar ook een klantenportaal of een CRM applicatie of een mobiele app. Vue.js is een onderhoudsvriendelijk framework omdat het klein en lichtgewicht is, waardoor je enorm flexibel bent in het gebruik ervan en de toepassing. De manier waarop Vue.js wordt toegepast zijn bijvoorbeeld Single Page Applications(SPA).

   Waarom kiezen voor Vue.js

   Als je snel aan de slag wilt, zeer flexibel wilt zijn en vooral snelle en lichtgewicht applicaties wilt ontwikkelen dan is Vue.js een uitstekende keuze. Je kunt met eenvoudige projecten werken en uiteraard ook met zeer complexe projecten. Vaak is het framework een keuze of voorkeur bij developers, Vue.js en React.js zijn hierbij momenteel de meest gebruikte en meest populaire open source frameworks.

   Wat zijn de voordelen van Vue.js

   De voordelen van Vue.js zijn vooral de compactheid van het framework en daarnaast werken alle componenten onafhankelijk. Dit is handig als jouw applicatie of website steeds bepaalde componenten of functionaliteiten op een pagina wilt herladen en weergeven maar niet de volledige pagina opnieuw wilt laden. Daarnaast is Vue.js een zeer flexibel framework vanwege de aanpasbare architectuur. Doordat het een compact framework is, is het snel en eenvoudig te leren en door het gebruik van componenten zit Javascript, HTML en CSS in één component verwerkt, waardoor het dus zeer compleet is. 

   Hoe gaat een Vue.js developer aan de slag

   Als jij een Vue.js developer in je team hebt, heb je met deze frontend developer iemand die snel onderdelen kan ontwikkelen die voor jou zichtbaar zijn. Hij of zij zal componenten gaan ontwikkelen, aan de hand van de designs en documentatie die door bijvoorbeeld een UI/UX designer is gemaakt, worden de designs in componenten gedefinieerd. Aan de hand van documentatie is te herleiden welke logica en functionaliteiten elk component heeft en vervolgens gaat de Vue.js developer voor jou deze componenten ontwikkelen en plaatsen in de applicatie pagina’s.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur