bg-header-img bg-header-img

Developer inhuren – snel inhuren en direct resultaat

Een developer inhuren die snel kan beginnen? Dat kan een uitdaging zijn. Maar niet bij ons. Wij vinden de toegewijde nearshore developer waar jij naar op zoek bent. Ons team bestaat uit getalenteerde IT-professionals die beschikken over een breed scala aan expertises. Hierdoor zijn wij te allen tijde in staat een developer aan te bieden die precies matcht met jouw wensen en organisatie. Van volledig zelfstandige, multifunctionele teams tot individuele, deskundige developers die naadloos op de wensen van jouw organisatie aansluiten.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct een developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Snel een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Snel een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
   Developer inhuren frontend

   Een developer inhuren bij PROBEGIN heeft de volgende voordelen

   Een developer inhuren via PROBEGIN heeft een hoop voordelen. Of je nu één developer of een heel team inhuurt. Het is voordeliger dan zelf een werknemer aan te nemen. Bovendien werken onze developers, vanuit onze kantoren in Oekraïne, Hongarije, Polen, Bulgarije of Roemenie, dedicated aan het project, en worden dus niet elders ingezet.

   Twijfel je over het inhuren van een developer? Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek horen we graag waar jullie naar op zoek zijn en leggen we uit hoe het inhuur proces in z’n werk gaat zodat je precies weet wat je kunt verwachten van onze developers.

   Goed om te weten: de ingehuurde developers hebben een proeftijd van 2 maanden. Ben je niet tevreden, of bevalt de manier van werken toch niet? Dan zit je nergens aan vast.

   Group 702 Binnen 4 weken aan het werk
   Group 700 Inhuur vanaf 1 developer
   Group 698 Ervaring met 35+ technologieën
   quality icon Toegang tot ruim 400K developers
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   client-section-background client-section-background client-section-background

   Deze bedrijven gingen je voor

   Voor elk development inhuur vraagstuk hebben wij een passende oplossing.
   Daarom werken we samen met prachtige bedrijven.
   Developer inhuren KPN
   Trifecta
   Xolphin
   Yourhosting
   Vattenval
   ING
   Boskalis
   Tixxio
   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wij zijn PROBEGIN, jouw betrouwbare partner voor het nearshore inhuren van developers. Voor elk vraagstuk creëren wij een passende oplossing. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

   Hoe werkt het inhuren van een developer?

   Arrow-down

   In tegenstelling tot traditionele recruitment processen, verloopt het inhuren van een developer bij PROBEGIN relatief simpel. We maken kennis met elkaar en tijdens dit gesprek geef je aan welke wensen en eisen je hebt.
   We maken hier samen afspraken over en gaan vervolgens voor jou de geschikte kandidaat werven. PROBEGIN kan jou ook helpen en adviseren in hoe je effectief kunt werken met jouw developers op afstand.

   Wat zijn programmeertalen?

   Arrow-down

   Programmeertalen zijn net als linguïstische talen, een manier om te communiceren. Alleen communiceren programmeertalen, direct of indirect met de hardware van een computer. Er zijn talen zowel C/C++ die rechtstreeks met de hardware communiceren en er zijn “general-purpose” talen zoals Python, waarbij de programmeur in functies codeert en dit door Python vertaalt wordt naar hardware instructies. Er zijn talen voor de back-end (applicaties) en voor de front-end (websites, UI/UX) en talen voor mobiele apps (Swift, Kotlin). Elke taal heeft voor en nadelen en is beter in het uitvoeren van bepaalde taken dan andere talen.

   Hoe zorg ik dat ik mijn developer effectief kan inzetten

   Wij adviseren om Agile/Scrum te gebruiken voor een effectieve manier van werken. Daarnaast valt of staat de effectiviteit van je developers met de duidelijkheid en helderheid van taken en projectdocumentatie. Hoe beter werk wordt voorbereid, hoe hoger de kwaliteit en hoe sneller elke taak opgeleverd kan worden door je developer. Betrek je developer bij het specificeren van taken en vraag je developer om een indicatie te geven in plaats van dit zelf te bedenken. Door dagelijks een stand-up te doen met je developer(s) hou je een vinger aan de pols, houdt je gevoel bij de voortgang van je project en kun je op tijd bijsturen indien nodig.

   Waarom heeft een developer documentatie nodig?

   De documentatie van een project heeft verschillende doelen. Het zorgt ervoor dat omschreven staat wat er precies ontwikkeld moet worden. Ook staat omschreven waar de software aan moet voldoen en hoe functionaliteiten bepaalde processen beïnvloeden. Daarnaast zorgt het vastleggen van documentatie, dat de wensen, kennis en kunde van het project gecentraliseerd wordt zodat nieuwe developers zichzelf kunnen inlezen. Ook voorkom je hiermee dat alles bij die ene developer in zijn hoofd blijft zitten en er veel afhankelijkheid ontstaat. Dit brengt enorme risico’s met zich mee voor de continuïteit van projecten. 

   Waar moet ik rekening mee houden bij de inhuur van een developer?

   Hou er rekening dat het gemiddeld  2 – 4 weken duurt voordat wij de juiste developer(s) hebben gevonden die aansluit op jouw project en wensen. Hou er ook rekening mee dat je tijd en energie moet investeren in de samenwerking met je developer en regelmatig met elkaar communiceert. Bij Nearshore blijf je zelf verantwoordelijk voor de deliverables en risico’s voor je project. Hoe beter je dit voorbereid en managed, hoe beter de resultaten.

   Wat kan een developer voor mij betekenen?

   Een developer is geen alleskunner. Een developer kan code schrijven, denkt vaak in processen en procedures en kan je adviseren of risico’s blootleggen bij keuzes die je moet maken rondom software systemen. Een developer is vaak niet van nature de persoon die ook DevOps erbij doet of als projectmanager kan of wil werken. De discipline development is een vak apart, net als DevOps en Quality assurance. Als je doel is dat een developer effectief en efficiënt werkt, dan is het belangrijk dat je heldere taken en documentatie hebt en de developer vooral dat laat doen waarvoor hij of zij is aangenomen: software ontwikkelen.

   Waarom zijn er verschillende developers?

   Er zijn meer dan 700 programmeertalen, elke taal heeft een toepassing en specialiteit. De een is meer populair of volwassen als taal dan de ander. Er zijn talen die nog zelden worden gebruikt omdat ze achterhaald en oud zijn en er zijn talen die net nieuw zijn en nog niet breed geaccepteerd zijn. Sommige talen hebben een grote community, andere zijn open-source of juist closed-source. Developers kunnen niet alle talen leren en daarnaast heeft elke developer zijn eigen voorkeur en skills. Er zijn ontwikkelaars die zich alleen richten op mobiele apps of website ontwikkeling. Ook voor programmeertalen, wordt de ene taal voor mobile apps gebruikt en de andere voor back-end applicaties

   Welke kwaliteiten heeft een goede developer?

   Een goede developer kan zelfstandig werken, is erg leergierig en houdt zijn kennis up to date door de ontwikkelingen in zijn vakgebied te volgen. Daar maakt hij of zij dan goed gebruik van.
   Daarnaast begrijpt een goede developer ook zaken als security en het belang hierbij en denkt hij of zij altijd na hoe zijn code breder kan bijdragen aan de organisatie dan puur de inzet van dat ene doel. Daarnaast wordt het uiteraard gewaardeerd als een developer goed kan communiceren en luisteren en de belangen van zijn werkgever of klant voorop zet.

   Waar moet ik op letten bij het kiezen voor een developer?

   Ten eerste is het essentieel om bij jezelf na te gaan wat voor type mens en developer je zoekt binnen jouw project of organisatie. Werk je liever met jonge mensen die kunnen meegroeien met jouw bedrijf of wil je liever senioriteit?  Bij het kiezen voor een developer adviseren wij altijd om goed te letten op karakter eigenschappen. De developer die je kiest zou het beste bij jou en jouw organisatie moeten passen en door gerichte vragen te stellen kun je er achter komen in hoeverre een developer van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw project. 

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur