bg-header-img bg-header-img

Laravel developer
inhuren

Een Laravel developer inhuren die veel ervaring heeft, snel kan beginnen en goed matcht met jouw organisatie. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij leveren de juiste Laravel developer die jij nodig hebt. Onze Laravel developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Laravel developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Laravel developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Ben je op zoek naar Laravel developers maar heb je net als veel bedrijven moeite met het vinden en behouden van hoogopgeleide, getalenteerde IT specialisten. Het is bijna onmogelijk om te concurreren met de grote bedrijven en hun recruitment budgetten.

   Wij zorgen ervoor dat jouw Laravel vacature direct wordt ingevuld met een hoogopgeleide, ervaren developer. Wij zorgen er ook voor dat die vacature ingevuld blijft. Door met Probegin te werken bespaar je tevens tussen de 15% en 55% kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Laravel developer van PROBEGIN

   De Laravel Developers werken fulltime voor jou

   De nearshore Laravel developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Volledige controle over de Laravel Developer

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Laravel developer en bepaald dus ook waaraan gewerkt wordt. Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt snel starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Laravel developer voor jouw project te vinden. Soms zelfs per direct!

   Geen verborgen kosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de Laravel developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Laravel vacatures. Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Geen backoffice zorgen

   PROBEGIN ontzorgt je volledige HR, recruitment en administratieve lasten. Wij zorgen voor de werkplek, apparatuur, salarisadministratie, belastingen en bieden infrastructuur en ondersteunend personeel.

   Flexibele teamgrootte

   Bij ons kun je al vanaf één Laravel developer starten en kun je eenvoudig uitbreiden als je dat wilt.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Laravel developer, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken. Één van onze doelen is dat jouw project altijd door kan blijven gaan en dat er hoge kwaliteit geleverd wordt.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Laravel?

   Arrow-down

   Laravel is het populairste PHP, open source framework gebaseerd op MVC structuur. Het framework zorgt er onder andere voor dat een aantal onderdelen van het schrijven van PHP code gemakkelijker wordt gemaakt voor de developers. Laravel is in 2011 door ontwikkelaar Taylor Otwell voor het eerst geïntroduceerd en werd in een zeer korte tijd enorm populair. Taylor Otwell heeft Laravel bedacht en gemaakt omdat hij ervaarde dat er geen PHP framework was die precies paste bij zijn wensen en eisen als developer. Hij wilde met Laravel een web framework realiseren die simpel te gebruiken is en waarop veelgebruikte functionaliteiten ter beschikking zijn.

   Wat is PHP?

   Arrow-down

   PHP is geen programmeertaal maar een scripttaal, net als Javascript. PHP is een server side scripttaal en wordt gebruikt om webpagina’s in te delen en tekst weer te geven.  PHP maakt het mogelijk om dit dynamisch te veranderen. Als voorbeeld genereert PHP op jouw server een HTML code die op een webpagina te zien is voor je klanten. De originele code is niet zichtbaar, want deze run op de server en niet in de browser. PHP is ideaal voor webapplicaties en het is een van de meest gebruikte scripttalen. PHP is compatible met vrijwel alle databases, is snel en altijd in ontwikkeling door de grote community.

   Wat is een framework?

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Laravel is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Laravel maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger applicaties te realiseren dan zelf-bouw.  Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl.

   Welke programmeertaal wordt bij Laravel gebruikt?

   Het is een PHP framework. PHP is geen programmeertaal maar een scripttaal. PHP is een van de meest gebruikte en populaire talen voor developers. Applicaties zoals WordPress zijn bijvoorbeeld ontwikkeld in PHP.
   PHP is een server side taal die het mogelijk maakt om in HTML te embedden en maakt het eenvoudiger om functionaliteiten pagina’s te maken zonder dat er externe data opgehaald hoeft te worden.

   Wat is de expertise van een Laravel developer

   Het is een backend development framework. Ondanks dat het framework prima integreert met React.js en Vue.js of andere frontend frameworks, richt Laravel zich vooral op de backend. PHP is de scripttaal die gebruikt wordt en de expertise van een Laravel developer is dus de backend logica ontwikkelen en beschikbaar stellen voor frontend projecten. Ook wordt er met Laravel aan gewerkt voor het berekenen, bewerken en opslaan naar een database.

   Wat kan een Laravel developer voor je doen?

   Een Laravel developer kan jouw backend applicatie ontwikkelen. Elke backend applicatie heeft tal van functionaliteiten en geeft de mogelijkheid om bedrijfsprocessen en procedures vast te leggen in code, te digitaliseren en het liefst te automatiseren. Een frontend developer krijgt van de PHP developer een API waarmee hij of zij diverse functionaliteiten en data tot zijn beschikking krijgt en verwerkt in de frontend van een applicatie.

   Welke kwaliteiten hebben goede Laravel-developers?

   Een goede Laravel developer heeft uitstekende kennis van bedrijfsprocessen, procedures en kan meedenken en adviseren in het versimpelen en automatiseren van complexe vraagstukken. Zij kunnen een software architectuur opzetten die bijvoorbeeld gebruik maakt van microservices en breed gebruikt kunnen worden door allerlei afdelingen en voor allerlei applicaties. Een goede backend developer automatiseert dus de verwerking van data, processen en procedures in simpele, hapklare blokjes code die herbruikbaar zijn, schaalbaar en hoge performance hebben.

   Wat kun je met Laravel developer laten ontwikkelen?

   Laravel developers houden zich vooral bezig met de backend development. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een mobiele app laat ontwikkelen, dat een backend developer de logica plaatst in een API en deze beschikbaar stelt voor een mobiele app developer. De app developer gebruikt de API om data op te halen of in de database te zetten en kan bepaalde berekeningen uit laten voeren.

   Waar wordt Laravel voor gebruikt?

   Het wordt gebruikt voor allerlei toepassingen, denk hierbij aan API development, CMS systemen, ERP systemen en CRM systemen. Je kunt ook je eigen modules en libraries maken of bestaande libraries gebruiken om deze naar je eigen wens aan te passen. Hierbij moet wel gezegd worden dat je hierdoor minder eenvoudig kunt updaten en dit kan potentieel problemen kan geven als je bestaande libraries aanpast.

   Waar kun je Laravel toepassen in jouw bedrijf?

   Het wordt vooral toegepast als backend framework, dus als jouw bedrijf bijvoorbeeld een CMS heeft of een CRM systeem, zou je het hiervoor kunnen gebruiken. Hierbij moet wel gezegd worden dat het niet bovenop een ander systeem gebruikt, maar dat Laravel als basis fungeert voor een CMS of CRM systeem.

   Waarom kiezen voor Laravel?

   Veel ondernemers hebben in het verleden gekozen voor zelfbouw omdat zij meer flexibiliteit wilden en iets “zelf willen hebben”. Het probleem is dat zelf-bouw frameworks niet op kunnen tegen de ontwikkelingen van community frameworks. De ontwikkelingen volgen zo snel op en de basis waarmee je begint bij Laravel is zoveel eenvoudiger te gebruiken dan zelf-bouw, dat het niet meer lonend is om te kiezen voor een zelfbouw framework. Vanuit beveiligingsredenen, maar ook technologische redenen, is het een uitstekende keuze om met de tijd mee te gaan. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl.

   Wat zijn de voordelen van Laravel

   Het maakt het eenvoudig om te ontwikkelen omdat het tijdrovend werk uit handen neemt van de developer. Daar waar een developer in het verleden de routing en database connecties zelf moest regelen en instellen, zorgt Laravel hier voor. Daarnaast is er zoveel beschikbaar vanuit de community dat je in een zeer snel tempo veel meters kunt maken in jouw nieuwe applicatie. Bij het overzetten van een zelfbouw framework naar Laravel, hoef je dus lang niet alles opnieuw te realiseren en kan een project vaak relatief snel gerealiseerd worden. Hierdoor is de time-to-market voor applicaties die gebouwd worden veel sneller en kun je vertrouwen op uitstekende beveiliging en authenticatie functionaliteiten.

   Waarom zou ik voor Laravel als framework moeten kiezen?

   Dit ligt uiteraard volledig aan het type applicatie die je hebt. Als jouw voorkeur bij PHP ligt dan dit simpelweg het beste framework voor je applicatie, omdat deze dusdanig goed ontwikkeld is, stabiel, schaalbaar en uitgebreid in functionaliteiten dat er Laravel een uitstekende keuze kan zijn voor jouw organisatie.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur