bg-header-img bg-header-img

PHP developer
inhuren

Een PHP developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij leveren snel de juiste PHP ontwikkelaar die jij voor je projecten nodig hebt. Onze PHP developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.  

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een PHP developer inhuren??
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een PHP developer inhuren??
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben heel veel moeite met het aantrekken van ervaren en getalenteerde PHP developers. Als je dan ook zoekt naar hoogopgeleide specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner. Daarnaast zoeken grote bedrijven ook constant naar PHP developers en dit maakt het voor veel MKB’ers bijna onmogelijk om te concurreren tegen deze recruitment budgetten.

   Probegin zorgt ervoor dat jouw PHP vacature wel snel wordt ingevuld met een hoogopgeleide, ervaren developer. Wij zijn er tevens verantwoordelijk voor dat je PHP vacature ingevuld blijft. Door met Probegin te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een PHP developer van Probegin

   De PHP Developers werken fulltime voor jou

   De nearshore PHP developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten. Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte PHP developer voor jouw project te vinden. Soms zelfs per direct!

   Geen investeringen

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   Juist ook bij verloop van developers, zorgen wij ervoor dat dit niet jouw roadmap raakt. Wij zorgen voor een geschikte vervanger waarbij er goede kennisoverdracht plaatsvindt. Wij hebben een zeer laag verloop, over het algemeen blijven developers voor langere tijd werken op het project.

   Geen administratieve zorgen

   PROBEGIN ontzorgt je volledige HR, recruitment en administratieve lasten. Wij zorgen voor de werkplek, apparatuur, salarisadministratie, belastingen en bieden infrastructuur en ondersteunend personeel.

   Flexibele teamgrootte

   Je kunt starten vanaf één PHP developer, deze is eenvoudig uit te breiden als je dat wilt. Ook voor uitbreiding geldt dat wij gemiddeld 2 – 4 weken nodig hebben om uitbreiding van jouw team te realiseren.

   Talentontwikkeling

   Naast het vinden van jouw developer, zorgen wij er ook voor dat hij of zij zich blijft ontwikkelen in de technische, communicatieve en team skills. Hierdoor groeit de developer constant en pluk jij hier de vruchten van.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de developer? Wij zorgen kosteloos voor een vervanger, gemiddeld binnen 2 – 4 weken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is PHP?

   Arrow-down

   Het is geen programmeertaal maar een scripttaal, net als Javascript. PHP is een server side scripttaal en wordt gebruikt om webpagina’s in te delen en tekst weer te geven. HTML doet precies hetzelfde echter heeft PHP een belangrijke toegevoegde waarde. HTML zorgt voor de indeling van webpagina’s op een statische manier. Dat betekent dat als je tekst in de HTML staat, het daar staat net zo lang je het zelf aanpast binnen HTML. De taal maakt het mogelijk om dit dynamisch te veranderen. Als voorbeeld genereert PHP op jouw server een HTML code die op een webpagina te zien is voor je klanten. De originele code is niet zichtbaar, want deze run op de server en niet in de browser. 

   Wat is een framework?

   Arrow-down

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Laravel is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Laravel maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger applicaties te realiseren dan zelf-bouw. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl

   Is PHP een populaire taal?

   Zeker! Het is een van de meest gebruikte open-source talen ter wereld. Het wordt veel gebruikt in applicatie ontwikkeling, website CMS systemen zoals WordPress, Magento en Joomla en vele CRM systemen maken gebruik van deze programmeertaal.

   Welke frameworks zijn populair bij PHP?

   Vooral Laravel en Symfony zijn populaire frameworks binnen de community. Laravel is hierin de meest gangbare en Symfony wordt vaak voor specifieke redenen gekozen. De PHP community is enorm groot en dit maakt het ook dat er enorm veel libraries zijn, modules, add-ons enzovoort. Dit maakt het dat het een veel gekozen taal is voor applicatie ontwikkeling.

   Wat kan een PHP developer voor je doen?

   Een PHP developer gaat aan de slag aan de backend van jouw product of applicatie. De developer zorgt er dus voor dat de logica, berekeningen en data werkt en dit aanbiedt als een service voor de frontend bijvoorbeeld. Denk daarnaast bij PHP scripting waarbij taken worden uitgevoerd.

   Welke uitdagingen heeft PHP als scripttaal?

   Developers zullen zich extra bewust moeten zijn van beveiligingsmaatregelen. Uit een rapport in maart 2021 van Varonis bleek dat 86% van de applicaties gebouwd in PHP er tenminste één zwakheid is voor XSS (cross-site scripting). Veel van deze problemen worden opgelost door de enorme community maar het is wel belangrijk om alsnog de meest veilige variant te kiezen.

   Is PHP moeilijk om te leren?

   De taal is relatief snel en eenvoudig te leren. Het is moeilijker dan Python, maar veel eenvoudiger dan bijvoorbeeld C/C++. Uiteraard zullen programmeurs hierover met elkaar in discussie gaan, maar het belangrijkste is altijd de toepassing die bepaald waarom je beter de ene of de andere taal kunt inzetten. Het is een scripttaal waarmee je relatief snel kunt automatiseren of ontwikkelen en hierdoor is het interessant om in te investeren.

   Welke kwaliteiten heeft een goede PHP developer

   PHP is een veelgebruikte taal, die door veel developers gebruikt wordt. Daarom raden wij altijd aan om verder te kijken dan alleen de ervaring van een kandidaat. Een uitstekende PHP developer is naast het feit dat hij of zij concrete project ervaringen heeft, een developer die de wil heeft om zich altijd te blijven ontwikkelen. Hij of zij heeft een analytische geest, is creatief ingesteld en heeft aandacht voor optimalisatie. Daarbij wil je een developer die goed kan communiceren en bedrijfsprocessen en logica begrijpt.

   Waarom is PHP een goede keuze voor mijn software project?

   PHP is een veelgebruikte taal en er zijn een aantal frameworks die jouw project voorzien van voordelen door de grote community. Dit maakt het ook dat er veel PHP developers zijn en tegelijkertijd ook dat er veel bedrijven gebruik maken van PHP in hun applicaties. Het betekent dus niet per se dat er meer mensen beschikbaar zijn of zonder werk zitten. Wel is het dusdanig representatief dat je niet in een nichemarkt vist naar developers. PHP heeft met Laravel en Symfony twee zeer gewaardeerde frameworks en een enorme community met open-source libraries en modules die jouw development zal versnellen.

   Kan ik ook frontend ontwikkelen met PHP?

   Nee, het is een server-side scripttaal en je zult altijd HTML/CSS en Javascript en/of JQuery nodig hebben om echt frontend applicaties te ontwikkelen. Wel zijn deze dusdanig geïntegreerd in Laravel bijvoorbeeld dat je zonder moeite de front en backend met elkaar verbindt. Voor frontend zul je dus al snel met React.js, Vue.js of AngularJS te maken hebben.

   Waar kun je PHP toepassen in jouw bedrijf

   De taal kun je toepassen als applicatie ontwikkeling, API ontwikkeling en bijvoorbeeld in een microservice architectuur waarbij schaalbaarheid belangrijk is. PHP is tegenwoordig net zo goed en soms sneller dan bijvoorbeeld Python en doet qua functionaliteiten niet onder voor enterprise oplossingen.

   Waarom kiezen voor PHP als programmeertaal?

   PHP is een snelle taal, wat betekent dat de code bijvoorbeeld sneller wordt uitgevoerd dan ASP.NET-codes, omdat PHP in zijn eigen geheugenruimte werkt. Daarnaast is het gratis en biedt PHP veel flexibiliteit bij het kiezen van databases.  De taal kent veel CMS systemen en CRM systemen en er is een grote hoeveelheid aan frameworks, modules, libraries en add-ons beschikbaar dankzij de gigantische PHP community. Daarnaast is PHP hosting goedkoop omdat er alleen een Linux server nodig is en het niet veel resources gebruikt.

   Wanneer is PHP geen goede keuze voor je?

   Is security een keiharde eis, dan raden wij je aan om eerder met bijvoorbeeld Python te werken dan met PHP.
   Python en vooral Django als framework, biedt hier net iets meer robuuste toepassingen voor.  Dat betekent niet dat PHP onveilig is per definitie, maar het is en blijft wel een aandachtspunt. Het gaat er dus vooral om dat jouw developers zich hiervan bewust zijn zodat zij de juiste maatregelen nemen in het ontwikkelingsproces en tijdens beheer.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur