bg-header-img bg-header-img

DevOps developer
inhuren

Een DevOps Engineer inhuren die betrokken is bij de gehele ontwikkel cyclus van jouw softwareproducten? Van de ontwikkeling, tot het laten draaien en testen van de kwaliteit van het afgeleverde product.

Bij ons ben je verzekerd van een DevOps Engineer die precies aansluit bij jouw organisatie. Of het nu gaat om AWS,Azure of Google Cloud. Wij leveren altijd de oplossing die past bij jouw DevOps uitdaging. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste DevOps inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een devops engineer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een devops engineer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   De voordelen van het inhuren van
   een DevOps engineer

   Toonaangevende bedrijven en tech startups helpen hun team te versterken, dat is wat wij doen en waar wij goed in zijn. Met ons nearshore team van toegewijde IT-professionals creëren we voor elk vraagstuk een passende oplossing.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste DevOps engineer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   software engineering
   KENNIS VAN 35+ TECHNOLOGIEËN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Dit kun je verwachten van
   een devops developer

   De devops developer die je inhuurt via ons kan voor de volgende werkzaamheden worden ingezet:
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is een DevOps engineer?

   Arrow-down

   De engineer balanceert tussen twee disciplines, namelijk Development en Operations.
   DevOps is los van een rol binnen je team ook een methodiek geworden hoe teams aankijken tegen samenwerken en ontwikkelen. In Agile/Scrum wordt vaak gewerkt in twee weken aan een of meerdere functionaliteiten. In die sprint wordt alles gebouwd en getest en vervolgens moet er een deployment gedaan worden naar de live-omgeving. Een grote deployment brengt ook veel risico’s met zich mee. Een DevOps methodiek is erop gericht dat je veel meer kleine deployments doet i.p.v. een grote aan het eind van een sprint. Een DevOps automatiseert de ontwikkelingsomgevingen zodat elke feature door dezelfde stappen gaat. 

   Waar houdt een DevOps engineer zich mee bezig?

   Arrow-down

   Een DevOps engineer zorgt o.a. voor de deployment van functionaliteiten, updates, omgevingen en het automatiseren van CI/CD pipelines. Een CI/CD pipeline is een ontwikkelstraat die is geautomatiseerd, waardoor de code van een developer door verschillende stappen gaat, voordat deze in de live-omgeving terecht komt. Op elke stap is een fase gedefinieerd en worden taken uitgevoerd, al dan niet automatisch. Als de code alle stappen heeft doorstaan, wordt de functie in de live-omgeving gemigreerd en afgerond. De DevOps houdt zich dus bezig met de infrastructuur van jouw onderneming of projecten. Daarbij komt kijken dat hij of zij verantwoordelijk is voor de cloudomgeving of servers waar jouw software op draait en beschikbaar is voor de buitenwereld.

   Wat is Cloud computing?

   Cloud computing is per definitie het aanbieden van IT diensten via een publieke of private cloud dienstverlener. Jouw software draait in een externe server omgeving en is beschikbaar voor iedereen die toegang mag hebben, altijd en overal. Dit brengt vele voordelen met zich mee, omdat je personeel dankzij cloud computing overal in de wereld met een internetverbinding, toegang heeft tot zijn of haar werkomgeving. Veel bedrijven zijn nog bezig om over te gaan naar de cloud en lopen tegen een oerwoud aan mogelijkheden aan. Dit kan enorm overweldigend zijn als je nieuw bent in de cloud wereld. PROBEGIN heeft veel ervaring in de cloud en werkt voor veel gerenommeerde cloud bedrijven in de cloud en aan de cloud.

   Welke Cloud omgevingen ondersteunt PROBEGIN?

   Ons Cloud team ondersteunt de drie grote cloud platformen, dus: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud. Wij kunnen je helpen bij het inrichten van jouw public, private of hybrid cloud en nemen het volledige onderhoud van jouw cloud omgeving uit handen. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@probegin.nl

   Waarom kiezen voor DevOps engineer?

   Hij of zij is specialist in infrastructuur en heeft veel kennis en ervaring in cloud omgevingen. Een sterke focus op automatiseren zorgt ervoor dat de engineer veel handmatig werk en dus tijdrovend werk, volledig automatiseert. Daardoor blijft er meer tijd over voor coderen en realiseren van nieuwe functionaliteiten.

   Wanneer heb ik een DevOps engineer nodig?

   Het is aan te raden om niet te lang te wachten met het toevoegen van een DevOps in je team. De engineer zorgt er namelijk ook voor dat de mindset van je team veranderd van lang ontwikkelen en opleveren, naar dagelijks meerdere oplever momenten. Dat vergt een benadering die door je hele team gedragen moet worden en wij vinden dat je daar eigenlijk niet snel genoeg mee kunt beginnen. Niet elk project heeft direct een fulltime DevOps nodig daarom bieden wij dit als additionele service aan, vanaf 16 uur per week.

   Wat doet een DevOps engineer allemaal?

   Een DevOps engineer automatiseert tijdrovende taken binnen jouw ontwikkeling straat en richt jouw cloud omgevingen in en onderhoudt ze. Vaak gaat veel tijd verloren doordat developers werkzaamheden moeten doen waar ze geen specialist in zijn. Een DevOps engineer is een specialist die het leven van de rest van je teamleden prettiger maakt en zij kunnen blijven focussen op het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten. Als een developer de werkzaamheden uitvoert die normaliter een DevOps doet, heb je ook meer kans op beveiligingsproblemen, zal het langer duren en dus ook meer geld kosten dan wanneer je dit door een gecertificeerde DevOps engineer laat uitvoeren.

   Wat zijn de voordelen van een DevOps engineer in je team?

   Een DevOps engineer kan het proces waarin nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld, getest en gedeployed op live omgevingen, automatiseren. Ze zijn verantwoordelijk voor de omgevingen, zowel ontwikkeling als klantomgevingen en zij richten zich op onderhoud. Een DevOps engineer richt de ontwikkelstraat zo in, dat nieuwe functionaliteiten niet een keer per twee weken worden toegevoegd, maar meerdere features per uur opgeleverd kunnen worden op de live-omgeving. Je bent dus veel flexibeler, sneller en specifieker aan het werk met een DevOps in je team. Het vergt ook een andere manier van denken en werken bij je overige teamleden, omdat zij sneller opleveren en deployen en er veel gebruik wordt gemaakt van automation QA.

   Kunnen jullie al mijn cloud werkzaamheden overnemen en onderhouden?

   Ons team kan jouw cloud omgeving opzetten, onderhouden en operationeel draaiend houden.
   Afhankelijk van het formaat van je project, werkwijze en hoe volwassen je project is, stellen wij een service contract op en maken wij een roadmap waar wij aan gaan werken. Een deel is gericht op operationele taken en een ander deel is dan gericht op het verder inrichten en automatiseren van jouw infrastructuur.

   Wat zijn de kosten van een DevOps Engineer?

   De kosten van een DevOps engineer bij PROBEGIN worden vooral bepaald door niveau van de developer, het salaris en ook de beschikbaarheid van mensen op de markt. Wil je iemand dedicated in je team of wil je beperkte uren maar wel snelle beschikbaarheid, dan heeft dit effect op de uurtarieven die wij in rekening brengen. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@probegin.nl.

   Wat heb ik naast een DevOps nog meer nodig?

   De samenstelling van je project, de manier van werken en de urgentie van het doorvoeren van functionaliteiten bepaald of een DevOps interessant is en hoeveel uur je hem of haar kunt gebruiken in je project. De realiteit is, dat een DevOps engineer een specialist is en het werk van een DevOps engineer niet bij alle developers neergelegd kan worden. Er zijn developers die kennis en ervaring hebben in de cloud echter is dat niet de specialiteit en gaat het ook ten koste van software ontwikkeling.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een devops developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur