bg-header-img bg-header-img

Swift developer
inhuren

Een Swift developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn niet te vinden, toch? Wel bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Swift ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze mobiele app developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.  

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Swift developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Swift developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde Swift developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar Swift developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een Swift developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat de vacature ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Swift developer van PROBEGIN

   De Swift Developers werken fulltime voor jou

   De Swift developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten.
   Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Swift vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke Swift ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Swift Developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner met  een bewezen staat van dienst.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Swift ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Swift?

   Arrow-down

   Swift is de eigen programmeertaal van Apple, een algemene programmeertaal net als Java of Python.
   Het is ontwikkeld door Apple om Objective-C te vervangen. Swift is in 2014 aangekondigd en in 2015 open-source geworden. Dit betekent dat de broncode voor iedereen te bekijken is. De taal combineert eigenschappen van een objectgeoriënteerde, functionele en protocol georiënteerde programmeertaal. Na het schrijven van de code moet je het compileren, waarbij de code wordt omgezet naar instructies die op machine-niveau begrepen kunnen worden. Er vindt geen interpretatie plaats, zoals by Python.

   Wat is iOS?

   Arrow-down

   iOS is het mobiele besturingssysteem van Apple. Op de hardware van Apple (iPhone, iPad) draait iOS en zorgt voor de UI van je mobiele apparaat. Ondanks dat we dus iOS developer benoemen, wordt er gebouwd op het iOS besturingssysteem, niet aan het besturingssysteem. iOS regelt alles op je iPhone of iPad, je kunt apps installeren en er zitten allerlei standaard apps en functionaliteiten op het besturingssysteem.

   Wat is eem iOS framework?

   Een iOS framework, is een software framework met als doel om apps te ontwikkelen op het iOS besturingssysteem. Er zijn diverse iOS frameworks, zoals SwiftUI, React Native, Flutter, Xamarin etc. Al deze frameworks hebben hun eigen visie op app development op het iOS besturingssysteem. Afhankelijk van je voorkeur en architectuur kies je een framework die het beste past.

   Wat is de expertise van een iOS developer?

   Een iOS developer heeft ten eerste een uitstekende kennis van het iOS landschap en ecosysteem. Hij of zij weet wat er mogelijk is voor elk apparaat van Apple, zoals de Apple Watch, Apple TV en iPhone en iPad. Zij houden daarnaast de ontwikkelingen binnen dit ecosysteem nauwlettend in de gaten en kunnen snel nieuwe features toevoegen zodra deze beschikbaar zijn. Zij ontwikkelen frontend en zijn ook goed thuis in Javascript, werken altijd met API’s om data op te halen  in de mobiele apps.

   Waar wordt Swift voor gebruikt?

   Swift wordt gebruikt voor de ontwikkeling van mobiele apps, op het besturingssysteem iOS van Apple. Het is de vervanger van Objective-C, waar voorheen apps mee werden gebouwd.

   Welke kwaliteiten heeft een goede Swift developer?

   Een Swift developer is een gespecialiseerde mobiele app developer voor het Apple landschap. Swift developers zijn technisch sterk, kunnen naar vormgeving ook met memory management en API’s omgaan en hebben een uitstekende kennis van wat er mogelijk is binnen het Apple besturingssysteem. Dat maakt een mobiele app developer een zeer complete developer. 

   Welke beperkingen heeft Swift?

   Swift is puur bedoeld voor Apple producten, zoals de iPhone en iPad. Wil je jouw app ook op het Android platform, dan zul je naast een Swift developer, ook een Kotlin/Java developer in je team nodig hebben. Swift is echt een programmeertaal, ontwikkeld door Apple, voor Apple. iOS heeft daarnaast ook beperkingen als het gaat om content en betaling methodes en als je verkoopt via de app zul je altijd een deel van je inkomsten af moeten dragen aan Apple.

   Is Swift moeilijk om te leren?

   Swift is een strikte taal dan bijvoorbeeld Javascript. Het is niet zo eenvoudig als Javascript, maar het is zeker niet “moeilijk” om te leren. Apple doet er vanzelfsprekend alles aan om Swift zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast helpt Apple je met Xcode om je foutjes en luiheid te detecteren en dwingt je min of meer om de juiste toepassingen te gebruiken. Vergeleken met Java (Android/Kotlin) is Swift wel eenvoudiger om te leren en te gebruiken.

   Wat kun je met een Swift developer laten ontwikkelen?

   Een Swift developer heeft naast kennis en ervaring met de programmeertaal, ook een uitstekende kennis van het Apple ecosysteem. Wellicht wil jij een app voor de Apple Watch laten ontwikkelen waarbij jouw personeel mee kan doen aan een stappen challenge. Of wil je een mobiele app voor je personeel aanbieden waarin zij zelf hun verlof verzoeken enzovoort kunnen regelen. Als eigenaar wil je wellicht een rapportage app over hoe de verkoop gaat. Een Swift developer kan commerciële en interne apps ontwikkelen die naadloos aansluiten op jouw behoeften en die van je klanten. 

   Waar kun je Swift toepassen in jouw bedrijf?

   Je kunt Swift in je bedrijf toepassen als je native apps wilt ontwikkelen om jouw platform, product of dienstverlening aan je klanten aan te bieden in de best mogelijke manier, met de meest feature rijke apps. Dit kunnen interne apps zijn voor bijvoorbeeld sales of marketing personeel of commerciële apps waar klanten jouw diensten gebruiken.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur