bg-header-img bg-header-img

C# developer
inhuren

Een C# developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn onmogelijk om te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste C# ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze C# developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een C# developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een C# developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben heel veel moeite met het aantrekken van ervaren en getalenteerde C# developers. Als je dan ook zoekt naar hoogopgeleide specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner. Daarnaast zoeken grote bedrijven ook constant naar C# developers en dit maakt het voor veel MKB’ers bijna onmogelijk om te concurreren tegen deze recruitment budgetten.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jouw C# vacature wel snel wordt ingevuld met een hoogopgeleide, ervaren developer. Wij zorgen er tevens voor dat je C# vacature ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een C# developer van PROBEGIN

   De C# Developers werken fulltime voor jou

   De nearshore C# developers die je bij Probegin inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten.
   Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte C# developer voor jouw project te vinden. Soms zelfs per direct!

   Geen additionele investeringen

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de C# developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande C# vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een C# Developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus rekenen op een betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de C# ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is C#?

   Arrow-down

   Microsoft Active Server Pages, oftewel ASP.NET, is een technologie ontwikkeld om dynamische webpagina’s te genereren en is een server side script. Dit betekent concreet dat elke pagina die door een gebruiker wordt aangesproken, opnieuw wordt gegenereerd en geoptimaliseerd. Dit maakt het onder andere mogelijk om continu de meest actuele data weer te geven.

   Wat is het Microsoft C# framework?

   Arrow-down

   Microsoft.NET is een object georienteerd framework, is open-source en wordt toegepast bij onder andere webontwikkeling zoals ecommerce, mobiele sites en web-api’s. Het bestaat uit ASP.NET en ASP.NET Core en beide worden breed toegepast om solide en veilige applicaties te ontwikkelen. ASP.NET maakt onderdeel uit van het Microsoft .NET Framework en bestaat grofweg uit enkele onderdelen: Web forms, ASP.NET MVC en ASP.NET Web Pages. De programmeertaal die wordt gebruikt is C#, VB.Net en J#. Het .NET framework heeft een aantal belangrijke componenten, namelijk de programmeer (C#, VB.Net), het heeft een eigen library waarbij een set van standaard classes en herbruikbare classes, interfaces en value types onderdeel uitmaken om het development process te ondersteunen en versnellen. 

   Is Microsoft C# een populair framework?

   Zeker, Microsoft .NET is waarschijnlijk de meest toegepaste framework bij overheden en enterprises, maar ook binnen bijvoorbeeld MKB en Groot zakelijk. Het is een stabiel framework en het werkt goed met andere microsoft producten. Er wordt gekozen voor .NET vanwege de veiligheid maar vooral ook omdat het enorm veelzijdig is. Je kunt met Microsoft .NET framework je gehele architectuur opzetten, inclusief mobiele apps (Xamarin), cloud diensten, websites en applicaties.

   Wat kan een C# developer voor je doen?

   Een .NET developer kan vanwege de flexibiliteit van Microsoft .NET framework, nagenoeg alle type applicaties ontwikkelen voor jouw bedrijf. Het prettige aan .NET framework is dat je met een kern werkt en in dezelfde omgevingen ook websites en mobiele apps kunt ontwikkelen. Daarnaast bouw je aan een veilige omgeving en heb je veel flexibiliteit en vrijheid in de hardware-software verbinding. De brede toepasbaarheid maakt Microsoft .NET framework één van de meest gebruikte frameworks ter wereld.

   Welke kwaliteiten hebben goede C#-developers?

   .NET is een veelgebruikte framework, die door veel developers gebruikt wordt. Dat een developer in C# of VB.NET kan ontwikkelen, maakt hem of haar niet direct een goede developer. Een uitstekende .NET developer is naast het feit dat hij of zij concrete project ervaring heeft, een developer die de wil heeft om zich altijd te blijven ontwikkelen. Je zal bij .NET developers vaak een brede ervaring zien en je kunt ervan uit gaan dat hij of zij een analytische geest heeft en aandacht voor code optimalisatie. Daarbij wil je een developer die goed kan communiceren en bedrijfsprocessen en logica begrijpt.

   Door wie wordt het C# framework gebruikt?

   .NET framework wordt door veel soorten bedrijven en ondernemingen gebruikt, van klein tot groot. Daarnaast maken overheden, zorg en grote e-commerce websites ook vaak gebruik van .NET.

   .NET bestaat al een lange tijd, soms is dit ook de reden dat het (nog) gebruikt wordt. Het werkt en doet wat het moet doen en draait al vele jaren stabiel.

   Waarom gebruiken bedrijven C# framework?

   Microsoft .NET framework is zeer flexibel en robuust. Doordat je hetzelfde framework voor diverse soorten applicaties en toepassingen in kunt zetten, zorgt dit ervoor dat het voor veel bedrijven een absolute favoriet is. Daarnaast is het .NET framework één van de meest gebruikte frameworks in het bedrijfsleven en bij overheden en dit geeft ook betrouwbaarheid.

   Kan ik ook frontend ontwikkelen met C#?

   Ja, binnen het .NET framework kun je ook websites ontwikkelen en mobiele apps. Je kunt er ook voor kiezen je backend in .NET te ontwikkelen en voor de frontend een separaat frontend framework te gebruiken, zoals React.js of Vue.js. Binnen .NET kun je met Xamarin bijvoorbeeld ook mobiele apps ontwikkelen, maar je bent hier niet per definitie aan gebonden.

   Waarom kiezen voor C# als programmeertaal?

   Developers kiezen voor de eenvoud, flexibiliteit, veiligheid en het feit dat C# een moderne, open-source taal is die cross-platform toegepast kan worden. Voor een developer geeft dit enorm veel voordelen en kun je je richten op één taal in plaats van meerdere talen, frameworks en libraries. Het platform of de applicaties die je realiseert zijn voorspelbaarder, beter op elkaar afgestemd en veiliger.

   Wat is C# voor programmeertaal?

   C# is een high level, open-source programmeertaal die zich specialiseert in cross-platform toepassingen en zich kenmerkt door haar eenvoud en moderne opzet. C# is net als Python relatief snel en eenvoudig te leren, hoewel je wel meer specifieke toepassingen en regels hebt dan bij Javascript en Python bijvoorbeeld. Je bent bijvoorbeeld met C# gebonden aan object georiënteerd werken (dit is niet per definitie een beperking) maar kan er wel voor zorgen dat je je minder vrij voelt in de manier waarop de applicatie wordt opgebouwd.

   Wat is het verschil tussen compiled en interpreted programmeertalen?

   Een gecompileerde taal wordt gecodeerd door de mens, waarna deze door de code wordt geassembleerd, zodat het doel programma wordt uitgevoerd en het gewenste resultaat wordt behaald. Bij interpreted programmeertalen, wordt de code in realtime gecompileerd en heeft daarnaast vaak een eenvoudigere syntax. Het maakt ook dat gecompileerde talen vaak sneller zijn dan geïnterpreteerde talen. Veel geïnterpreteerde talen kun je tevens ook compileren. Het grote voordeel ten opzichte van geïnterpreteerde talen versus gecompileerde talen, is dat het aanpassen, bug fixen, wijzigen en deployen van geïnterpreteerde code sneller en eenvoudiger is, omdat het minder stappen nodig heeft en je gerichter kunt fixen. Afhankelijk van het type project zul je kiezen voor compiled of interpreted als programmeertaal.

   client-section-background client-section-background client-section-background

   Deze bedrijven werken ook met C#

   aristocrat logo

   Aristocrat is een top gaming platform en gebruikt C# in Unity om hiermee spellen te ontwikkelen.

   servicetitan logo

   Service Titan is een snel groeiend platform welke bedrijven bij elkaar brengt en gebruikt onder andere c# ter ondersteuning van mobiele app ontwikkeling.

   citynationalbank logo

   Net als veel banken, gebruikt ook Citybank C# als platform om webdiensten en mobiele app diensten aan te bieden aan haar klanten.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur