bg-header-img bg-header-img

Node.js developer
inhuren

Een Node.js developer inhuren kan vaak tijdrovend zijn, omdat ze relatief schaars zijn en het een gewilde techniek is. Dus als je iemand zoekt die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie, kan dit op de traditionele manier veel tijd in beslag nemen. Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Node.js ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Node.js developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Node.js developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er ook lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde Node.js developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Node.js is een populaire taal voor de backend en veel grote bedrijven zijn constant op zoek naar Node.js developers. Hierdoor hebben veel MKB bedrijven moeite met het vinden van ervaren Node.js developers, omdat er veel concurrentie is op de markt.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een Node.js developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Node.js developer van PROBEGIN

   De Node.js Developers werken fulltime voor jou

   De Node.js developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Node.js developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Node.js developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Node.js vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Node.js developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Node.js developer, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Node.js?

   Arrow-down

   Het is een software platform met een event-based architectuur, waarmee je de scripttaal Javascript (oorspronkelijk voor de client-side ontwikkeld), aan de serverkant kunt gebruiken en toepassen. Dat betekent dat je Javascript, op dezelfde manier kunt toepassen als PHP, Java, .Net, Ruby of Python, om codes voor de server te schrijven. Node.js wordt gebruikt bij de ontwikkeling van JavaScript-toepassingen aan de serverkant, die grote hoeveelheden gegevens in realtime moeten verwerken. De runtime-omgeving is populair voor de realisatie van lichtgewicht webservers. Het cross-platform software project werd gelanceerd in 2009 door Ryan Dahl en is gebaseerd op Google’s JavaScript-Engine V8, die ook in de webbrowser Chrome wordt gebruikt. 

   Wat is een framework?

   Arrow-down

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Node.js is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Node.js maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger applicaties te realiseren dan zelf-bouw. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl

   Welke taal wordt gebruikt in Node.js?

   In het framework wordt Javascript als scripttaal gebruikt. Javascript is een geïnterpreteerde en objectgeoriënteerde scripttaal. Dit maakt het een uiterst flexibele taal. Daarnaast gebruikt Javascript weinig geheugen waardoor het uiterst geschikt is voor webpagina’s en webtoepassingen.

   Wat is de expertise van een Node.js developer?

   Een Node.js developer is een backend, server-side georiënteerde developer en ontwikkelt code voor applicaties die grote hoeveelheden data in realtime moeten verwerken. Een mooi voorbeeld is LinkedIn, dat overstapte naar de taal en veel minder servers nodig had en tegelijk vele malen sneller verzoeken afhandelen door de implementatie van Node.js.

   Waar wordt Node.js voor gebruikt?

   In applicaties waar veel data tegelijk verwerkt moet worden is het een uitstekende oplossing. Het werkt asynchroon, wat we het beste kunnen vergelijken met snelwegen. Synchroon kun je zien als een provinciale weg, waar je 80 km per uur mag rijden. Je kunt niet inhalen en als er een auto voor je rijdt die iets langzamer rijdt, heeft dit effect op jouw snelheid. Asynchroon, betekent dat elke auto z’n eigen snelweg heeft, waar geen snelheidslimiet is en als de auto is aangekomen op de plek van bestemming, dit doorgeeft aan de rest. Bij asynchroon verwerken van data, zijn er eindeloos veel snelwegen beschikbaar, zodat er praktisch geen sprake is van een file en opstopping. Resultaat: razendsnelle applicaties en dataverwerking.

   Wat kan een Node.js developer voor je doen?

   Een Node.js developer kan bestaande architectuur omzetten of gewoon een nieuwe applicatie ontwikkelen. Dit gebeurd altijd server-side, dus backend. Het is in tegenstelling tot de andere Javascript frameworks, dus geen frontend framework waar apps en websites mee gebouwd kunnen worden. Node werkt echt net als Python en Java, server-side. Je kan bijvoorbeeld een API gerealiseerd worden die een high traffic website of mobiele app bediend.

   Welke beperkingen heeft Node.js?

   Het framework heeft vele voordelen maar uiteraard ook nadelen. De belangrijkste die wij kunnen benoemen is dat het minder geschikt is voor het uitvoeren van CPU-intensieve taken

   Is Node.js moeilijk om te leren?

   Node.js is niet heel moeilijk om te leren als framework, maar je zal wel enige ervaring moeten hebben als backend developer. Javascript wordt in principe vooral geleerd en toegepast door frontend developers en de manier van toepassen is anders dan een backend developer.

   Welke Javascript frameworks zijn er nog meer?

   Node.js is het enige backend framework die gebruik maakt van Javascript. De overige Javascript frameworks zijn Vue.js, React.js en AngularJS, daarnaast is Typescript een afgeleide van Javascript, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft. Javascript is één van de meest populaire en gebruikte programmeer/script taal ter wereld omdat het breed toepasbaar is en relatief eenvoudig te leren.

   Waar kun je Node.js toepassen in jouw bedrijf?

   Heb jij een applicatie waar veel data in verwerkt wordt, realtime en dit deelt via een API aan andere applicaties, dan loont het om te onderzoeken of Node.js een uitkomst kan zijn voor jouw landschap.

   Kan ik ook Node.js gebruiken voor de ontwikkeling van mobiele apps?

   Node.js is uitstekend te gebruiken als API waarmee je verzoeken van mobiele apps verwerkt. Node.js is geen frontend framework, maar is een asynchroon software platform en kan grote hoeveelheden verzoeken en data verwerken, ideaal voor high load apps, websites en applicaties.

   Kun je ook frontend development realiseren met Node.js?

   Nee, wil je frontend realiseren, zul je uit moeten wijken naar React.js, Vue.js of Angular.js bijvoorbeeld.
   Wel kun je Node gebruiken als API voor de frontend, maar het blijft een backend solution.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur