bg-header-img bg-header-img

Typescript developer
inhuren

Typescript is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, het kan dan ook een uitdaging zijn om een ervaren Typescript ontwikkelaar te vinden. Gelukkig kunnen wij jou daar mee helpen! Wij leveren snel een hoogopgeleide Typescript ontwikkelaar, zodat jij verder kan met het ontwikkelen van je app. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Typescript developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Typescript developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een Typescript ontwikkelaar in je team hebt. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door bij ons je Typescript ontwikkelaar in te huren, bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Typescript developer van PROBEGIN

   De Typescript Developers werken fulltime voor jou

   De Typescript developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Typescript developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Typescript developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Typescript vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Typescript ontwikkelaar bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Typescript developer, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Typescript?

   Arrow-down

   Typescript is een superset van JavaScript en is ontworpen om het schrijven van JavaScript eenvoudiger te maken. Je kunt Typescript zien als JavaScript++, net als C en C++. Het is een relatief nieuwe taal die nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden biedt voor JavaScript ontwikkelaars. Zo kun je in grote projecten een meer gestructureerd geheel opleveren door Typescript te gebruiken. Het is dus geen framework, het is een syntax superset.

   Waarom bestaat Typescript?

   Arrow-down

   Het helpt app ontwikkelaars om minder fouten te schrijven en deze eerder te herkennen.
   Typescript maakt het mogelijk om sneller apps te ontwikkelen, doordat de code-editor autocompletions beter kan suggereren. Het voegt dus functionaliteiten toe aan Javascript en ondersteunt ontwikkelaars bij het sneller en kwalitatief beter ontwikkelen van apps.

   Waar wordt Typescript voor gebruikt?

   Je kunt het gebruiken voor frontend en backend, daarnaast wordt het ook toegepast in frameworks zoals React native en Vue native voor app ontwikkeling. Je kunt het dus gebruiken bij de ontwikkeling van een website, een admin applicatie of een mobiele app.

   Wat kan een Typescript developer voor je doen?

   Een Typescript developer is net als een JavaScript developer en kan dus allerlei apps ontwikkelen. Denk hierbij aan web apps, mobiele apps, websites enzovoort. Het is een superset van JavaScript, waardoor je dus hetzelfde kan als JavaScript en meer.

   Kan ik ook het gebruiken voor de ontwikkeling van mobiele apps?

   Overal waar je nu JavaScript gebruikt, kun je Typescript gebruiken. Het is niet een andere taal, maar een superset dus een aanvulling op JavaScript. Dit maakt het voor huidige JavaScript app ontwikkelaars heel eenvoudig om de taal eigen te maken.

   Wanneer kiezen voor Typescript?

   Typescript wil je liever niet voor kleine projecten gebruiken. Wil je snel ontwikkelen en snel naar de markt, dan kan het hier zeker aan bij dragen, hoewel het nooit een garantie is. Zodra een project genoeg grootte heeft, werpt de taal z’n vruchten af, omdat er minder bugs zijn en sneller wordt ontwikkeld.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur