bg-header-img bg-header-img

Splunk Cloud team
inhuren

Maakt jouw organisatie gebruik van Splunk als data en security platform en heb je advies nodig hoe je Splunk goed kunt gebruiken, inrichten en optimaliseren? PROBEGIN is officieel Splunk Reseller, Splunk Managed Service Provider en de enige Splunk TAP Partner in Nederland. Wij werken voor banken, verzekeraars en overheidsinstellingen en leveren zowel licenties, managed services en hebben zelf ontwikkelde apps voor Splunk die meer inzicht geven in jouw organisatie. Splunk specialisten zijn schaars, echter heeft PROBEGIN de juiste mensen met kennis en ervaring die jou altijd kan voorzien van advies op maat.

small-check-mark Betrouwbaar
small-check-mark Ervaren
small-check-mark Volledig ontzorgd
Direct een Splunk Cloud team inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Splunk Cloud team inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Gecertificeerde Splunk Cloud Engineers

   Heb je een gecertificeerde Splunk Cloud Engineer nodig, die ook gecertificeerd is in AWS, Azure of Google Cloud? Het PROBEGIN Cloud team ondersteunt en adviseert onze klanten in Splunk producten alsook het inrichten en onderhouden van de Cloud setup.

   Doordat ons Cloud team bestaat uit ervaren, gecertificeerde en hoogopgeleide specialisten, helpen wij onze klanten met het oplossen en inrichten van complexe Cloud vraagstukken en beheren wij vele Cloud omgevingen. Je kunt een dedicated Cloud engineer met Splunk certificeringen inhuren, maar je kunt ook onze managed services gebruiken en meerdere specialismen inhuren.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat je door middel van managed services en door ons continu advies op maat, door kunt blijven werken aan jouw roadmap. Wij hebben hier een proactieve aanpak voor en leveren hoogwaardige kwaliteit.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Cloud Engineer van PROBEGIN

   Het Splunk Cloud team van PROBEGIN is altijd beschikbaar voor jou

   Doordat je een managed services overeenkomst met ons afsluit, heeft jouw organisatie direct toegang tot alle kennis, ervaring en expertise met betrekking tot Splunk en kun jij hier gebruik van maken wanneer jouw organisatie dit nodig heeft.

   Wij voeren onderhoud uit en blijven jouw Splunk en Cloud omgeving optimaliseren.

   Ons Cloud team bestaat uit DevOps engineers voor AWS, Azure en Google Cloud en zijn allen Splunk System Admin en Security Admin gecertificeerd. Onze Cloud architecten zijn daarnaast Splunk Architect gecertificeerd. Wij voeren werkzaamheden pro-actief uit, op maat naar de wensen van jouw organisatie.

   Je kunt direct beginnen

   Ons team kan fungeren als backup voor je eigen Splunk team of kan Splunk als geheel volledig managen, als je zelf geen Splunk gecertificeerde specialisten in je team hebt.

   Altijd kennis, capaciteit en expertise

   Loop je tegen verloop en bezettingsproblemen aan, waardoor er bijvoorbeeld niet genoeg kennis in huis is om jouw Splunk en Cloud omgeving te onderhouden? PROBEGIN zorgt ervoor dat jouw organisatie altijd door kan draaien, indien nodig 24/7, 365 dagen per jaar.

   Onderdeel van jouw organisatie

   Ons team opereert volledig onder jouw vlag en conformeert zich vanzelfsprekend aan de interne policies die gelden binnen jouw organisatie.

   Maak gebruik van Splunk Cloud oplossingen

   Splunk heeft de mogelijkheid om end-to-end visibility te realiseren in jouw Cloud infrastructuur. Werk je nog niet in de Cloud, ook dan kan ons Cloud engineer team je helpen migreren naar de Cloud, door de juiste setup te realiseren.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar, wij bouwen en onderhouden duurzame en lange termijn relaties met onze klanten Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bedrijf met een bewezen track record.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wij willen migreren naar de Cloud, kunnen jullie daarbij helpen?

   Arrow-down

   Onze specialisten zijn gecertificeerd op de drie belangrijkste Cloud platformen en kunnen zeer complexe omgevingen opzetten en migreren naar de Cloud. Onze managed services voorzien daarnaast in het onderhoud hiervan en monitoring, alsook DevOps voor end-to-end inzichten, cloud orchestration en bescherming.

   Wat is de minimale afname?

   Arrow-down

   Wij werken altijd met een minimum aantal uren van 16 uur per week. Uiteraard kun je ook kiezen om iemand dedicated in te huren of meerdere mensen af te nemen. In dat geval kun je ook kiezen voor een managed oplossing, waarbij wij jouw Splunk omgeving deels of volledig beheren en optimaliseren.

   Hoe houden jullie de werkzaamheden bij die jullie uitvoeren?

   Elke taak en elk uur die wordt besteed aan vragen, verzoeken en taken die wij uitvoeren wordt netjes bijgehouden en hier wordt op gerapporteerd. In die rapportage wordt altijd gerefereerd naar een ticket id, wie deze heeft ingeschoten en wanneer en door wie dit is opgepikt en wat er is gedaan. Hier kan uiteraard meer informatie bij gezet worden indien dit nodig is, dat spreken we samen af. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen geplande service werkzaamheden en incidenten.

   Welke Cloud platformen ondersteunen jullie?

   Wij richten ons op AWS, Azure en Google Cloud en zijn bij deze platformen gecertificeerd en partner.
   Ons team bestaat uit diverse specialisten, zoals DevOps engineers, Data scientists en security specialisten en gezamenlijk voeren zij de managed services uit voor onze klanten.

   Wij hebben nu geen Splunk System admin, kunnen wij alsnog met jullie samenwerken?

   Als je nu geen Splunk system admin, security admin of cloud admin hebt, is het essentieel om juist zo snel mogelijk met ons contact op te nemen. Elke Splunk omgeving heeft een system administrator nodig en een aanspreekpunt voor de business om verzoeken uit te voeren, gebruikers aan te maken, data bronnen toe te voegen en settings werkzaamheden uit te voeren. Afhankelijk van de hoeveelheid data die je digest in Splunk en waar je Splunk voor gebruikt zijn er meer of minder uren nodig per week. Wij informeren je hier graag meer over in een kennismakingsgesprek.

   Onze Splunk specialisten lopen over met werk, kunnen jullie tijdelijk bijspringen?

   Zeker, ook tijdelijke ondersteuning is mogelijk met ons Cloud team. Elk team heeft door vakantie, verloop of andere redenen te maken met pieken en dalen in werkzaamheden. Juist dan is het zeer waardevol om de beschikking te hebben over additionele hulp om je team te kunnen ontlasten en ontzorgen. Splunk gecertificeerde specialisten met ervaring zijn voor veel overheden en bedrijven erg lastig te vinden en vast te houden en er is in de praktijk vaak meer werk dan men aan kan. Wil je meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen en de druk te verminderen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

   Ondersteunen jullie ook Splunk Observability producten?

   Zeker! PROBEGIN ondersteunt alle producten en oplossingen van Splunk en wij hebben hier ook alle kennis, vaardigheden en expertise voor in huis. Ons team heeft alle benodigde certificeringen en wij werken in diverse industrieën, incl. banken, verzekeraars, ecommerce, overheden en defensie bedrijven. Kijk ook eens bij ons Data Analysis team.

   Kunnen wij meerdere Splunk disciplines part-time afnemen?

   De toegevoegde waarde van onze managed services, is dat je zelf kunt kiezen welke expertise je nodig hebt, hoeveel je die nodig hebt en wanneer je die nodig hebt. Je kunt dit zelf samenstellen en aangeven welke condities essentieel zijn voor jouw organisatie. Op basis van deze eisen en wensen, leveren wij onze diensten aan jouw organisatie.

   Hoe snel kan ik starten met jullie Cloud services?

   Zodra je met ons contact hebt opgenomen, plannen wij op korte termijn een kennismakingsgesprek in.
   Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken wij samen waar je op zoek naar bent en in welke vorm wij jou hierin kunnen ondersteunen. Op basis hiervan krijg je binnen enkele dagen een offerte en na ondertekening van die offerte starten wij op de datum die wij hierin hebben afgesproken. In de praktijk kan dit alles binnen enkele dagen vanaf het eerste contactmoment.

   Hoe garanderen jullie de veiligheid in onze Splunk omgeving?

   Wij werken o.a. voor klanten waarbij security de core-business is, dit betekent niet alleen dat wij discretie en veiligheid uiterst serieus nemen, wij maken hier ook heldere afspraken over met elkaar. Aanvullende afspraken worden gemaakt met bedrijven waarbij dit noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld bij overheden en defensie bedrijven. Wij sluiten daarnaast altijd een NDA af, waardoor wij minimaal informatie kwijt kunnen en willen over de bedrijven waar wij voor werken. Onze klanten zijn Nederlands maar ook internationaal hebben wij gerenommeerde bedrijven als klant. Wij passen ons volledig aan bij de wensen en protocollen van onze klanten en hebben daarnaast zelf een uitstekende infrastructuur die dit ook faciliteert.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur