bg-header-img bg-header-img

Splunk Consultant
inhuren

Maakt jouw organisatie gebruik van Splunk als data en security platform en heb je advies nodig hoe je Splunk goed kunt gebruiken, inrichten en optimaliseren? PROBEGIN is officieel Splunk Reseller, Splunk Managed Service Provider en de enige Splunk Technology Partner in Nederland. Wij werken voor banken, verzekeraars en overheidsinstellingen en leveren zowel licenties, managed services en hebben zelf ontwikkelde apps voor Splunk die meer inzicht geven in jouw organisatie. Splunk Consultants zijn schaars, echter heeft PROBEGIN de juiste mensen met kennis en ervaring die jou altijd kan voorzien van advies op maat.

small-check-mark Gecertificeerd
small-check-mark 15+ jaar ervaring in IT
small-check-mark Volledig ontzorgd
Direct een Splunk Consultant inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Splunk Consultant inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Kwalitatief hoogwaardig advies op maat

   Onze consultants kennen het Splunk platform goed en adviseren op hoog niveau over de mogelijkheden. Wij gaan verder waar andere bedrijven afhaken, want wij vinden het belangrijk dat er na de aanschaf van Splunk Enterprise en/of Splunk Enterprise Security continu wordt gewerkt om het maximale uit Splunk te halen. Helaas stoppen veel bedrijven met door ontwikkelen van rapportages en features nadat zij Splunk hebben gekocht en de basis hebben ingericht. Vervolgens heb je niet de kennis en ervaring in huis om door te pakken en wordt er niet genoeg tijd en energie gestopt om Splunk goed tot z’n recht te laten komen.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat je door middel van advies op maat en door onze managed services, door kunt pakken en het verschil kunt blijven maken.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Splunk Consultant van PROBEGIN

   Ervaring in jouw branche

   Onze Splunk Consultants hebben ervaring in banking, verzekering, overheid en defensie en zij nemen hun best practices mee in het advies naar jou.

   Naast advies ook ondersteuning

   Advies geven over jouw Splunk omgeving is mooi alleen willen wij jouw team ook graag blijvend ondersteunen. Met ons Beheer team bieden wij diverse diensten aan die jouw bedrijf en jouw Splunk team ondersteunen. Meer weten?

   Werkbare oplossingen

   PROBEGIN houdt van een praktische aanpak. Wij willen niet alleen maar praten, we werken echt de aan oplossingen die wij adviseren.

   Betrouwbaar

   Wij bieden diensten aan bij internationale bedrijven waarbij beveiliging de core-business is. Wij gaan vanzelfsprekend uiterst secuur en professioneel om met jouw data.

   Altijd beschikbaar

   Splunk specialisten zijn schaars en daarnaast hebben veel Splunk Enterprise klanten te maken met verloop. PROBEGIN heeft met haar managed services een oplossing, waarbij jouw Splunk omgeving altijd onderhouden wordt en jouw personeel altijd adequaat en professioneel ondersteunt en geholpen wordt.

   Expertise

   Een certificaat zegt dat je de kennis hebt en tevreden klanten geven aan dat je die kennis in de praktijk brengt. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en onze dienstverlening is dan ook gericht op het overbrengen van onze expertise aan onze klanten.

   Meer weten?

   Heb je ook behoeften aan Splunk expertise en wil je meer halen uit Splunk Enterprise, Splunk Enterprise security of heb je interesse in onze TAP oplossingen? Neem vrijblijvend contact op via info@PROBEGIN.n

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Splunk Enterprise?

   Arrow-down

   Splunk Enterprise is een software platform, waarmee bedrijven en instellingen allerlei databronnen kunnen toevoegen en door deze data zoeken, analyseren, visualiseren en correleren. Splunk heeft daarnaast zeer waardevolle security tools en is al jaren de beste oplossing volgens Gartner. Splunk wordt gebruikt om data van servers, websites, apps, sensoren, apparaten en nog veel meer in een systeem zichtbaar te maken. Hierdoor kunnen specialisten snel en adequaat handelen bij beveiligingsproblemen, performance issues of andere incidenten en kan er bijvoorbeeld sneller opgetreden worden bij datalekken of hackers.

   Welke certificeringen hebben jullie van Splunk?

   Arrow-down

   Wij hebben op elk niveau en voor elk product van Splunk certificeringen. Onze mensen worden door ons intern opgeleid en meegenomen in projecten door ervaren specialisten. Naast consultants, hebben wij Splunk architecten, SysAdmins, Security Admins en Splunk Developers.

   Waar kunnen jullie mee helpen en ondersteunen?

   Wij kunnen jouw Splunk omgeving analyseren en een advies uitbrengen wat nodig is om jouw doel te bereiken.
   Wij doen dit aan de hand van interviews, workshops en gesprekken met jouw team en zorgen dat de doelstellingen hierbij leidend zijn en blijven. Aan de hand van onze bevindingen komen wij niet met een rapport maar met een actieplan wat er moet gebeuren om het gewenste te realiseren.

   Kan ik ook licenties aanschaffen voor Splunk bij PROBEGIN?

   Zeker! PROBEGIN is authorized Splunk Reseller, dus je kunt naast Professional Services en Managed Services, ook bij ons terecht voor de licenties van Splunk.

   Bieden jullie naast beheer ook monitoring en analyse diensten?

   Wij leveren ook analytics en monitoring diensten aan in ons Managed Services aanbod. Dit kan incident monitoring zijn, maar ook fraud detection en advanced data analytics. Wij werken flexibel en agile en kunnen ons volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten. Wij doen dit 24/7, 365 en bieden een hoogwaardig niveau van dienstverlening aan.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur