bg-header-img bg-header-img

Splunk Data Analytics team
inhuren

Maakt jouw organisatie gebruik van Splunk als data en security platform en heb je advies nodig hoe je Splunk goed kunt gebruiken, inrichten en optimaliseren? PROBEGIN is officieel Splunk Reseller, Splunk Managed Service Provider en de enige Splunk TAP Partner in Nederland. Wij werken voor banken, verzekeraars en overheidsinstellingen en leveren zowel licenties, managed services en hebben zelf ontwikkelde apps voor Splunk die meer inzicht geven in jouw organisatie. Splunk specialisten zijn schaars, echter heeft PROBEGIN de juiste mensen met kennis en ervaring die jou altijd kan voorzien van advies op maat.

small-check-mark Betrouwbaar
small-check-mark Ervaren
small-check-mark Volledig ontzorgd
Direct een Splunk data specialist inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Splunk data specialist inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Gecertificeerde Splunk Data Specialisten

   Heb je een gecertificeerde Splunk data specialist nodig die de taken overneemt of jouw huidige team ondersteunt? PROBEGIN heeft alle kennis en expertise in huis om jouw Splunk omgeving tot een hoger niveau te tillen en hoogwaardig support, onderhoud en advies te bieden.

   PROBEGIN heeft een beheer team en een data analysis team waarmee wij een breed spectrum aan Splunk Managed Services aanbieden en onze klanten volledig ontzorgen en ondersteunen.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat je door middel van managed services en door ons continue advies op maat, door kunt blijven werken aan jouw roadmap.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over Splunk Data specialisten
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Data Specialist van PROBEGIN

   Het Splunk Data Analytics team van PROBEGIN is altijd beschikbaar voor jou

   Doordat je een managed services overeenkomst met ons afsluit, heeft jouw organisatie direct toegang tot alle kennis, ervaring en expertise met betrekking tot Splunk en kun jij hier gebruik van maken wanneer jouw organisatie dit nodig heeft.

   Wij voeren onderhoud uit en blijven jouw Splunk omgeving optimaliseren

   Ons beheer team bestaat uit system administrators, security administrators, architecten en data analisten. Wij voeren werkzaamheden pro-actief uit, op maat naar de wensen van jouw organisatie.

   Je kunt direct beginnen

   Ons team kan fungeren als backup voor je eigen Splunk Data Analytics team en kan Splunk als geheel volledig managen, als je zelf geen Splunk gecertificeerde specialisten in je team hebt.

   Altijd kennis, capaciteit en expertise

   Loop je tegen verloop en bezettingsproblemen aan, waardoor er bijvoorbeeld niet genoeg kennis in huis is om jouw Splunk omgeving te onderhouden? PROBEGIN zorgt ervoor dat jouw organisatie altijd door kan draaien, indien nodig 24/7, 365 dagen per jaar.

   Onderdeel van jouw organisatie

   Ons team opereert volledig onder jouw vlag en conformeert zich vanzelfsprekend aan de interne policies die gelden binnen jouw organisatie.

   Haal meer uit Splunk, wanneer jij dit wilt

   Wil je meer databronnen toevoegen aan Splunk, Dashboards bouwen en analyses uitvoeren. Waar je voorheen weken of maanden bezig bent, kun je met onze Managed Services en Beheer team, direct meters maken. Je hebt tenslotte altijd en direct beschikking over Splunk specialisten.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar, wij bouwen en onderhouden duurzame en lange termijn relaties met onze klanten Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bedrijf met een bewezen track record.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat voor specialisten zitten in het Splunk Data Analysis Team?

   Arrow-down

   PROBEGIN heeft een samenstelling van Data, Development, AI en Security specialisten die samen werken aan projecten en managed services voor onze klanten. Naast monitoring, analyse en automatisering, passen wij AI modellen toe voor prediction en gebruiken wij tools om klanten sneller en beter inzicht te geven in hun data. Met onze tools kunnen wij tevens voorheen onbruikbare data omzetten naar inzichtrijke modellen die helpen tegen social engineering, fraude detectie en forensische onderzoeken.

   Wat zijn jullie service levels?

   Arrow-down

   Wil je dedicated een Security of System administrator, dan is deze specialist 100% beschikbaar voor jou.
   Werk je met ons Splunk beheer team, dan spreken wij samen een service level af. Hierin staan wanneer wij beschikbaar zijn, welke dagen en hoe snel wij reageren. Daarnaast worden er fysieke en digitale meetings gepland samen en zijn wij telefonisch bereikbaar.

   Kunnen jullie blijvende ondersteuning en advies geven op maat?

   Onze diensten zijn hier juist voor ontwikkeld, omdat wij uit de markt veel signalen kregen dat de opvolging en blijvende ondersteuning van consultants vaak wordt vergeten. Bedrijven kopen Splunk voor hun onderneming, het wordt in de basis ingericht en vervolgens gaan veel leveranciers verder naar de volgende klant. Onze dienstverlening gaat hier juist verder. Wil je het maximale uit Splunk kunnen halen, zul je hier continue mee aan het werk mee moeten gaan en door de hele organisatie heen uitrollen. Splunk kan namelijk voor veel meer doeleinden ingezet worden dan alleen ITOPS en Security. Ook customer service, marketing en sales kunnen met Splunk inzichten worden gerealiseerd waar veel bedrijven zich niet bewust van zijn.

   Wat is de minimale afname?

   Wij leveren voor data driven oplossingen, diensten op maat omdat elke omgeving anders is. Uiteraard kun je ook kiezen om iemand dedicated in te huren of meerdere mensen af te nemen. In dat geval kun je ook kiezen voor een managed oplossing, waarbij wij jouw Splunk omgeving monitoren en databronnen continu analyseren en automatiseringen toepassen.

   Hoe houden jullie de werkzaamheden bij die jullie uitvoeren?

   Elke taak en elk uur die wordt besteed aan vragen, verzoeken en taken die wij uitvoeren worden netjes bijgehouden en hier wordt op gerapporteerd. In die rapportage wordt altijd gerefereerd naar een ticket id, wie deze heeft ingeschoten en wanneer en door wie dit is opgepikt en wat er is gedaan. Hier kan uiteraard meer informatie bij gezet worden indien dit nodig is, dat spreken we samen af. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen geplande service werkzaamheden en incidenten.

   Wij hebben nu geen Splunk System admin, kunnen wij alsnog met jullie samenwerken?

   Als je nu geen Splunk system admin, security admin of cloud admin hebt, is het essentieel om juist zo snel mogelijk met ons contact op te nemen. Elke Splunk omgeving heeft een system administrator nodig en een aanspreekpunt voor de business om verzoeken uit te voeren, gebruikers aan te maken, data bronnen toe te voegen en settings werkzaamheden uit te voeren. Afhankelijk van de hoeveelheid data die je digest in Splunk en waar je Splunk voor gebruikt zijn er meer of minder uren nodig per week. Wij informeren je hier graag meer over in een kennismakingsgesprek.

   Onze Splunk specialisten lopen over met werk, kunnen jullie tijdelijk bijspringen?

   Zeker, ook tijdelijke ondersteuning is mogelijk met ons beheer team. Elk team heeft door vakantie, verloop of andere redenen te maken met pieken en dalen in werkzaamheden. Juist dan is het zeer waardevol om de beschikking te hebben over additionele hulp om je team te kunnen ontlasten en ontzorgen. Splunk gecertificeerde specialisten met ervaring zijn voor veel overheden en bedrijven erg lastig om te vinden en vast te houden en er is in de praktijk vaak meer werk dan men aan kan. Wil je meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen en de druk te verminderen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

   Ondersteunen jullie ook Splunk Observability producten?

   Absoluut. PROBEGIN ondersteunt alle producten en oplossingen van Splunk en wij hebben hier ook alle kennis, vaardigheden en expertise voor in huis. Ons team heeft alle benodigde certificeringen en wij werken in diverse industrieën, incl. banken, verzekeraars, ecommerce, overheden en defensie bedrijven.

   Kunnen wij meerdere Splunk disciplines part-time afnemen?

   De toegevoegde waarde van onze managed services, is dat je zelf kunt kiezen welke expertise je nodig hebt, hoeveel je die nodig hebt en wanneer je die nodig hebt. Je kunt dit zelf samenstellen en aangeven welke condities essentieel zijn voor jouw organisatie. Op basis van deze eisen en wensen, leveren wij onze diensten aan jouw organisatie.

   Hoe garanderen jullie de veiligheid in onze Splunk omgeving?

   Wij werken o.a. voor klanten waarbij security de core-business is, dit betekent niet alleen dat wij discretie en veiligheid uiterst serieus nemen, wij maken hier ook heldere afspraken over met elkaar. Aanvullende afspraken worden gemaakt met bedrijven waarbij dit noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld bij overheden en defensie bedrijven. Wij sluiten daarnaast altijd een NDA af, waardoor wij minimaal informatie kwijt kunnen en willen over de bedrijven waar wij voor werken. Onze klanten zijn Nederlands maar ook internationaal hebben wij gerenommeerde bedrijven als klant. Wij passen ons volledig aan bij de wensen en protocollen van onze klanten en hebben daarnaast zelf een uitstekende infrastructuur die dit ook faciliteert.

   Hoe snel kan ik starten met jullie beheer team?

   Zodra je met ons contact hebt opgenomen, plannen wij op korte termijn een kennismakingsgesprek in.
   Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken wij samen waar je naar op zoek bent en in welke vorm wij jou hierin kunnen ondersteunen. Op basis hiervan krijg je binnen enkele dagen een offerte en na ondertekening van die offerte starten wij op de datum die wij hierin hebben afgesproken. In de praktijk kan dit alles binnen enkele dagen vanaf het eerste contactmoment.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur