bg-header-img bg-header-img

Google Cloud DevOps Engineer
inhuren

Een Google Cloud DevOps engineer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn echt niet te vinden, toch? Wel bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Google Cloud DevOps engineer die jij nodig hebt voor je projecten. Onze Google Cloud DevOps engineers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Google Cloud Gecertificeerd
small-check-mark 15+ jaar ervaring
small-check-mark Volledig ontzorgd
Direct een Google Cloud devops engineer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Google Cloud devops engineer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde Google Cloud DevOps engineers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar Google Cloud DevOps engineers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een ervaren Google Cloud DevOps engineer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   software engineering
   KENNIS VAN 35+ TECHNOLOGIEËN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Google Cloud DevOps engineer van PROBEGIN

   De Google Cloud DevOps engineer werken fulltime voor jou

   De Google Cloud DevOps engineer die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Google Cloud DevOps engineer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte DevOps engineer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de engineer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Google Cloud DevOps vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke engineer die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Google Cloud DevOps engineer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw engineer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Google Cloud DevOps engineers, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is DevOps?

   Arrow-down

   DevOps is een afkorting voor een rol die is ontstaat tussen de development en operations. Een DevOps engineer is een infrastructuur rol en het is ook een manier van werken in je development team. Een DevOps engineer houdt zich onder andere bezig met het inrichten en onderhouden van de Cloud omgeving waarop jouw software draait. Daarnaast verzorgt een DevOps een CI/CD (Continuous Integration/Continuous Development) pipeline, wat betekent dat hij de deployment van software tussen omgevingen automatiseert en efficiënt inricht. Dit automatiseren draagt bij aan een snelle deployment, waardoor er vaker deploys gedaan kunnen worden. 

   Wat is “Cloud Computing”?

   Arrow-down

   Met Cloud computing of “in de Cloud” wordt bedoeld, dat jouw data, software en services altijd en overal beschikbaar zijn, waar jij je ook bevindt. Je hebt altijd toegang tot jouw applicaties, bestanden etc. Een van de bijkomende voordelen is, dat het schaalbaar is en automatisch kan meegroeien met piek en dalmomenten van traffic. Groeit jouw bedrijf, groei je moeiteloos mee in de Cloud. Je hoeft niet vooral te investeren in hardware, je betaalt per maand en soms per uur exact wat je gebruikt.

   Welke Cloud wordt aangeraden?

   De drie grootste aanbieders voor Cloud infrastructuur zijn AWS (Amazon), Azure (Microsoft) en Google Cloud.
   Alle drie hebben zij een enorm uitgebreid aanbod met soorten servers, opslag, grafische kaarten etc. en kun je alles zelf samenstellen en configureren. Werk je voornamelijk met Microsoft producten, zul je ook hier eerder geneigd zijn om voor Azure te kiezen i.v.m. de compatibiliteit en native integratie met Microsoft diensten. AWS en Google hebben ook beide zeer mooie Cloud infrastructuur.

   Kan een DevOps in elke “Cloud” werken?

   Elk platform heeft certificeringen en het kost tijd om je wegwijs te kunnen maken binnen een AWS, Azure of Google Cloud. Een DevOps is vaak gespecialiseerd in een van die Cloud platformen en heeft hier de certificeringen voor. Ook dit kan in diverse niveau’s, van system administration en netwerkbeheer voor het onderhoud van de Cloud omgeving, naar Cloud Architect voor het opzetten en overzetten van complexe setups. Een DevOps is echter wel meer dan alleen specialist in een Cloud.

   Wat is de expertise van een DevOps engineer?

   De DevOps is een beetje een alles kunner. Zij kunnen omgevingen opzetten, onderhouden, CI/CD inrichten, processen automatiseren, programmeren, updates deployen, helpen met het development en nog veel meer. Wil je weten wat een DevOps engineer voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl.

   Waar wordt DevOps voor gebruikt?

   DevOps wordt als methodiek ingezet, om snel en vaak features toe te voegen aan een platform. De DevOps methodiek is vaak een wens en om dit te realiseren zal de DevOps samen met het development team een tijd bezig zijn om dit te realiseren, omdat op elk aspect van de IT landschap werk verricht moet worden om zo te kunnen worden met elkaar. Het is een streven naar een hoge mate van automation, flexibiliteit en schaalbaarheid, waarbij je vooral veel controle hebt over je applicaties.

   Wanneer heb ik een DevOps engineer nodig?

   Als je projecten meer formaat hebben en je jouw omgeving en applicaties serieus neemt, kan een DevOps engineer al interessant zijn. Een DevOps komt goed tot z’n recht als je minimaal vijf mensen in je team hebt en je commercieel online bent met je project, regelmatig features wilt toevoegen en je project dus nog in ontwikkeling is.

   Welke manier van werken is beter, DevOps of Scrum?

   Dat ligt aan de volwassenheid en de wensen van je project, product of platform. Wil je snel en vaak features toevoegen en zeer agile zijn, dan kan DevOps beter bij jouw team passen. Wil je met je team van te voren weten waar aan wordt gewerkt en elke twee weken een release hebben die je kunt delen met klanten, dan past Scrum wellicht beter bij jouw team. Het is uiteindelijk een keuze die je samen maakt met je team, want ook je team moet ingesteld zijn op en zich goed voelen bij DevOps of Scrum. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een devops developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur