bg-header-img bg-header-img

AngularJS frontend developer
inhuren

Een hoogopgeleide AngularJS developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Dat is zoeken naar een naald in de hooiberg, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste AngularJS developers die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een frontend developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een frontend developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde AngularJS developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar AngularJS developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een AngularJS developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat de vacature blijft ingevuld. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een AngularJS frontend developer van PROBEGIN

   De AngularJS Developers werken fulltime voor jou

   De AngularJS developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten. Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande  vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in een van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is AngularJS?

   Arrow-down

   AngularJS is een van de meest gebruikte Javascript frameworks en het wordt vooral gebruikt om dynamische websites te maken. Het framework ondersteunt erbij om websites en webapplicaties te bouwen voor alle browsers. AngularJS maakt gebruik van het MVC concept. Het framework neemt veel werk uit handen voor de developer, omdat er al veel bepaald is en vooraf gedefinieerd waardoor het ontwikkelen sneller gaat.

   Welke taal wordt gebruikt in AngularJS?

   Arrow-down

   AngularJS is ontwikkeld met en voor Javascript. Javascript is een geïnterpreteerde en objectgeoriënteerde scripttaal. Dit maakt het een uiterst flexibele taal. Daarnaast gebruikt Javascript weinig geheugen waardoor het uiterst geschikt is voor webpagina’s en webtoepassingen.

   Wat is de expertise van een AngularJS developer?

   Voornamelijk website ontwikkeld en webapplicatie ontwikkeling, in de frontend. Een AngularJS developer ontwikkeld de visuele zijde van een website of applicatie en zorgt ervoor dat het design wordt ontwikkeld in code.

   Is AngularJS moeilijk om te leren?

   AngularJS is vrij gestructureerd als framework, waardoor je niet heel lang bezig bent om de logica te begrijpen.
   Javascript is ook een relatief snel te leren taal waardoor het geheel zeker niet moeilijk is te leren.

   Wat kun je met een AngularJS developer laten ontwikkelen?

   Met AngularJS kan gewerkt worden aan webapplicaties, mobiele apps en websites. Net als alle andere Javascript frameworks heeft AngularJS een grote community en vele toepassingen. Het is vooral een keuze die afhankelijk is van het type project of projecten waar AngularJS voor gebruikt moet worden die bepaald of het de juiste keuze is.

   Welke Javascript frameworks zijn er nog meer?

   Naast AngularJS, zijn er ook React.js en Vue.js. Zij hebben in diezelfde volgorde steeds minder “structuur” en een andere filosofie, waardoor vooral het type project of ontwikkeling stijl bepaald welk framework het beste past bij jouw project organisatie.

   Kan ik ook AngularJS gebruiken voor de ontwikkeling van mobiele apps?

   Zeker! AngularJS wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van mobiele apps. AngularJS is niet de eerste keuze voor mobiele Javascript developers, daar wordt vaak gekozen voor React. Er is tegenwoordig een goed antwoord, Nativescript die een betere implementatie heeft van AngularJS.

   Kun je ook backend development realiseren met AngularJS?

   Nee, je werkt uiteraard wel met AngularJS aan de frontend van je backend applicatie, maar het is puur bedoeld als frontend framework, dus voor vormgeving.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur