bg-header-img bg-header-img

Magento developer
inhuren

Een Magento developer inhuren voor de ontwikkeling van jouw webshops, die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Lastig te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste developer die jij nodig hebt voor je e-commerce projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €35,- per uur
small-check-mark Ervaren en gecertificeerd
small-check-mark Direct beschikbaar
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een ervaren developer kan toevoegen aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een gecertificeerde Magento developer van PROBEGIN

   De developers werken fulltime voor jou

   De developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN adviseert jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden en te starten.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij het inhuren van een developer geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Gecertificeerde Magento ontwikkelaars

   PROBEGIN zoekt voor jou de beste developers en dat betekent ook dat zij gecertificeerd zijn. Ook kunnen wij developers opleiden en certificeren terwijl zij voor jou aan het werk zijn.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Magento?

   Arrow-down

   Magento is een open source, content management systeem (CMS) voor webshops. Magento is erg populair en effectief voor e-commerce bedrijven en kan gebruikt worden voor webshops van alle soorten en maten. Dit betekent dat de webshop goed mee kan groeien en je modulair meer en meer kunt uitbreiden, binnen hetzelfde CMS. Je kunt alles tot in de kleinste details managen en dankzij de vele mogelijkheden van Magento kun je maatwerk ontwikkelen die precies aansluit op jouw eisen en wensen. Het heeft een open source en dus gratis versie en heeft ook een duurdere variant die door Adobe wordt aangeboden. In 2018 is Magento overgenomen door Adobe.

   Welke taal wordt gebruikt in Magento?

   Arrow-down

   Magento is opgebouwd uit meerdere frameworks, zoals Laminas en Symfony en de programmeertaal die wordt gebruikt voor Magento is PHP. PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen, waardoor je vaak wel een programmeur kunt vinden die de basics kan begrijpen en uitvoeren. Magento is echter niet simpel en eenvoudig onder de knie te krijgen en daarnaast zijn er certificeringen voor Magento ontwikkelaars, om kennis en ervaring te garanderen.

   Wat is de expertise van een Magento developer?

   Een Magento developer is in principe een full-stack webdeveloper die zowel frontend als PHP kan ontwikkelen en daarnaast idealiter is gecertificeerd in Magento. Hierdoor heeft de ontwikkelaar uitstekende kennis en ervaring in het CMS en kent dus de beperkingen en mogelijkheden van Magento. Een goede Magento developer ontwikkelt maatwerk voor de webshop die gebruiksgemak verbetert, processen automatiseert en bijvoorbeeld koppelingen realiseert naar derden partijen.

   Waar wordt Magento voor gebruikt?

   Magento is een CMS speciaal voor e-commerce, dus webshops. Het is een uitgebreid en modulair platform waar je naar de modules in de marketplace ook zelf kunt ontwikkelen. Je kunt hierdoor de webshops volledig naar eigen inzicht ontwikkelen en gaandeweg uitbreiden, als ook het volume van de webshop groeit. Dit is ook één van de redenen dat veel bedrijven kiezen voor Magento, omdat het fundament sterk is en je dus stap voor stap verder kunt uitbreiden.

   Wanneer kies je voor Magento?

   Magento kies je als je een stabiel en schaalbaar CMS wilt en dus ook een serieus business plan hebt, waarbij je steeds meer volume verwacht. Heb je beperkt budget, dan kun je beter niet voor Magento kiezen, want een webshop ontwikkelen in Magento of een Magento developer dedicated inhuren, is duurder dan bijvoorbeeld WordPress. Aan de andere kant, haal je wel echt een specialist in huis die meer kan dan een webshop ontwikkelen.

   Waarom wordt Magento veel gebruikt voor ecommerce?

   Magento heeft naast de betaalde versie, ook een open source en dus gratis versie. Magento kan voor B2C, B2B en D2C gebruikt worden en doordat het in PHP is geschreven en je het kan uitbreiden door zelf functionaliteiten bij te ontwikkelen, zorgt ervoor dat Magento zeer populair is voor e-commerce.

   Is Magento moeilijk om te leren?

   Een ontwikkelaar heeft meer tijd nodig om Magento te leren dan bijvoorbeeld WordPress.
   Magento is vanuit zichzelf al vrij uitgebreid en je kunt er ook meer mee. Juist door al die functionaliteiten en mogelijkheden, lopen veel ontwikkelaars er ook tegenaan dat het niet altijd even makkelijk is. Zeker als zij gewend zijn om te werken met WordPress of Joomla.

   Wat kun je door een Magento developer laten ontwikkelen?

   Uiteraard kun je een eigen thema laten ontwikkelen door een Magento developer, volledig op maat voor jouw merk en de wensen die je hebt. Daarnaast kun je eindeloos veel functionaliteiten, modules, koppelingen en meer op maat voor jouw webshop laten bouwen. Doordat het o.a. gebruik maakt van het Symfony framework, heeft het een robuust fundament en kan je.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur