bg-header-img bg-header-img

Nuxt developer
inhuren

Een developer inhuren in Nederland is niet altijd even snel gerealiseerd. Dus als je iemand zoekt die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie, kan dit op de traditionele manier veel tijd in beslag nemen. Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw projecten.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN levert voor jou een ervaren Nuxt developer die samenwerkt met jouw team. Ook zorgen wij er voor dat de vacature voor app ontwikkelaar ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je vaak ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een NuxtJS developer van PROBEGIN

   De NuxtJS Developers werken fulltime voor jou

   De NuxtJS developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de NuxtJS ontwikkelaar en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte NuxtJS developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande NuxtJS vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Nuxt developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de NuxtJS ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is NuxtJS?

   Arrow-down

   Nuxt.js is een gratis en open source Javascript framework, gebaseerd op Vue.js, Node.js en Babel.js en biedt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden zoals server side rendering, automatisch gegenereerde routes en worden problemen rondom SEO en meta tags grotendeels opgelost. Inmiddels heeft Nuxt zich tot een zeer interessant framework ontwikkeld en is de laatste versie lichter geworden als framework terwijl het ook verbeterde performance heeft.

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in Nuxt?

   Arrow-down

   Nuxt is een Javascript framework, wat het zeer gebruiksvriendelijk maakt om client-side app te ontwikkelen. Nuxt regelt de SSR (Server Side Rendering) voor je en is zowel frontend als backend toepasbaar. Het combineren van client side en server side rendering, maakt het Nuxt framework een oplosser van problemen. Vandaar ook dat Nuxt JS zichzelf ziet als framework voor het ontwikkelen van universele apps.

   Waar kun je Nuxt toepassen in jouw bedrijf?

   Nuxt combineert voordelen van Vue.js en Node.js met elkaar, waardoor het simpel gezegd mogelijk is om zowel frontend, backend en mobile apps ontwikkelen. Dit maakt het een veelzijdig framework, wat bedacht en ontwikkeld is om ontwikkelaars te helpen om niet om beperkingen en problemen heen te programmeren maar gewoon de problemen weg te nemen.

   Waarom kiezen voor NuxtJS?

   Wil je snel apps ontwikkelen en websites waarbij je maximale vrijheid hebt en eigenlijk het beste hebt van client side en server side rendering? Dan kan NuxtJS een uitstekende keuze zijn. Het betekent ook dat je vaak met full stack developers in je team werkt, omdat zij zowel frontend als backend logica echt moeten kunnen begrijpen.

   Wat zijn de voordelen van Nuxt?

   Universele apps ontwikkelen zonder dat je tegen beperkingen aanloopt en dus frontend en backend in hetzelfde framework kan ondervangen. Dat is een enorm groot voordeel van Nuxt. Daarnaast zit er een progressieve en gedreven community achter Vue en Nuxt die het framework zo ontwikkelen dat de developer een steeds beter framework krijgt en problemen oplost, in plaats van omzeilt.

   Wat zijn de nadelen van Nuxt?

   Nuxt wordt niet geadviseerd voor kleine projecten, wat dus betekent dat de projecten enig formaat nodig hebben om voordeel te halen aan het Nuxt framework.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur