bg-header-img bg-header-img

Sitecore developer
inhuren

Een developer inhuren in Nederland is niet altijd even makkelijk. Vooral als je iemand zoekt die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie, kan dit op de traditionele manier veel tijd in beslag nemen. Niet bij ons! Wij leveren snel de juiste ontwikkelaar(s) die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw projecten.

small-check-mark Marktconforme tarieven
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN levert voor jou een ervaren developer die samenwerkt met jouw team. Ook zorgen wij er voor dat de vacature voor de developer ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je vaak ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Sitecore developer van PROBEGIN

   De Sitecore ontwikkelaars werken fulltime voor jou

   De Sitecore developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Sitecore ontwikkelaar en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN adviseert jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Sitecore developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Sitecore vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Sitecore developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Sitecore ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Sitecore?

   Arrow-down

   Sitecore is een enterprise-level content management systeem, ontwikkeld op ASP.NET en heeft naast een CMS ook een volledig aanpassend DMS (Digital Marketing System). Met Sitecore kunnen bedrijven content en marketing volledig managen, met de mogelijkheid tot integratie van social media, zeer geavanceerde personalisatie, e-commerce en nog veel meer. Sitecore is inmiddels uitgegroeid tot de Sitecore Composable DXP suite en staat bekend als één van de beste CMS oplossingen. Sitecore is een integrated platform en is ontwikkeld op .NET CMS, Commerce en Digital Marketing Tools. Een robuust en stabiel CMS en DMS systeem, waar dus vooral enterprises graag gebruik van maken.

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in Sitecore?

   Arrow-down

   Sitecore is ontwikkeld in .NET framework en dus kan er met C# ontwikkeld worden voor backend en kan er tevens gebruik gemaakt worden van JavaScript frameworks zoals React, Angular en Vue. Sitecore is zeer schaalbaar, kan naar wens volledig uitgebreid worden en is daarnaast flexibel.

   Waar wordt Sitecore voor gebruikt?

   Sitecore is echt een CMS/DMS voor enterprise bedrijven en dus voor websites en webshops die te maken hebben meer enorme hoeveelheid klanten, bezoekers, verzoeken, bestellingen enzovoort. Enterprise klanten van PROBEGIN maken gebruik van Sitecore omdat zij maximale inzichten willen en door middel van marketing automation de e-commerce tot nieuwe hoogtes willen leiden.

   Wat zijn de voordelen van Sitecore?

   Één van de grote voordelen van Sitecore is de schaalbaarheid. Sitecore is ontwikkeld voor zeer grote websites en platformen die continue grote volumes aan bezoekers aantrekken. Je kunt daarnaast vrij eenvoudig het systeem uitbreiden naar meerdere servers. Een ander uitstekend voordeel van Sitecore is dat het DMS naadloos met het CMS is geïntegreerd, wat het mogelijk maakt om een 360 graden beeld te krijgen van je klanten.

   Wat zijn de nadelen van Sitecore?

   Sitecore is niet voor iedereen weggelegd. Los van de kosten, richt het platform zich vooral op enterprise omgevingen die simpelweg ook meer wensen en eisen. Dit kan voor complexiteit zorgen in de uitvoering en het kan dusdanige vormen aannemen dat overzicht zoek kan raken.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur