bg-header-img bg-header-img

WordPress developer
inhuren

Een developer inhuren voor de ontwikkeling van jouw webshop of thema, die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Lastig te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste developer die jij nodig hebt voor je e-commerce projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Ruime ervaring
small-check-mark Direct beschikbaar
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een ervaren developer kan toevoegen aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een ervaren developer van PROBEGIN

   De WordPress Developers werken fulltime voor jou

   De developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN adviseert jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Teambehoud

   Wij begrijpen dat als je een developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is WordPress?

   Arrow-down

   Het is een Content Management Systeem (CMS), waarmee je websites kunt ontwikkelen en beheren.
   Daarnaast kun je zelf plugins maken en koppelingen ontwikkelen naar andere systemen. Het is gratis en eenvoudig in gebruik. De leercurve is klein waardoor het enorm populair is en ongeveer 60% van de websites ter wereld is in dit CMS ontwikkeld. Het wordt gebruikt door kleine, middelgrote en ook grote bedrijven. Er zijn enorm veel website thema’s te koop, waardoor je snel en eenvoudig online kunt gaan met je nieuwe website en tegelijkertijd kun je prachtige websites zelf ontwikkelen met de nieuwste technieken en trends. 

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in WordPress?

   Arrow-down

   Een developer programmeert de modules en plugins in PHP en de website zelf in HTML/CSS en Javascript. Ook wordt JQuery nog in veel plugins gebruikt. Dit betekent dus dat een developer, zowel frontend als backend werkzaamheden kan uitvoeren in WordPress. Hij of zij kan jouw thema ontwikkelen en de benodigde plugins en functionaliteiten kan hij in PHP ontwikkelen. 

   Wat is de expertise van een WordPress developer?

   Het doel van WordPress is uiteraard het beheren van de content van je website. De WordPress developer bouwt dus code die dit ondersteunt. Daarnaast kan een WordPress ontwikkelaar plugins ontwikkelen die bepaalde processen automatiseren, maar ook bijvoorbeeld een klantportaal realiseren waar klanten bepaalde acties zelf kunnen regelen. Een WordPress developer helpt en ondersteunt jou dus bij het ontwikkelen, doorontwikkelen en beheren van jouw website, plugins en WordPress versie.

   Waar wordt WordPress voor gebruikt?

   Vroeger was het een simpel blog systeem, tegenwoordig wordt WordPress voor zoveel meer gebruikt dat het blog systeem wat het ooit was, simpelweg niet meer eer toe doet aan WordPress. WordPress wordt vooral gebruikt als CMS, dus content management systeem. Dit kan zijn voor een website maar ook een klantenportaal. WordPress heeft enorm veel plugins en modules, die de functionaliteiten en mogelijkheden enorm uitbreiden. WordPress wordt steeds vaker gebruikt voor webshops, met WooCommerce.

   Wat kan een WordPress developer voor je doen?

   Een WordPress developer kan websites voor je ontwikkelen, plugins voor je ontwikkelen, onderhoud en doorontwikkeling uitvoeren.

   Welke kwaliteiten heeft een goede WordPress developer?

   Een WordPress developer is binnen WordPress een soort full-stack developer, omdat er zowel frontend als backend development gedaan kan en moet worden als je ontwikkeld in WordPress. Daarbij moet wel gezegd worden dat dit niet betekent dat een WordPress developer hetzelfde kan als een full-stack developer die Laravel en Vue.js als stack gebruikt. Het niveau en vooral de complexiteit van de laatstgenoemde ontwikkelaar is hoger, omdat het frameworks waarmee wordt gewerkt, meer functionaliteit en mogelijkheden biedt. WordPress is ook geen framework maar een systeem.

   Welke beperkingen heeft WordPress?

   WordPress heeft uiteraard ook beperkingen. Wat veel bedrijven vervelend vinden is het verschil van kwaliteit van plug-ins en dat er vaak ook plug-in conflicten zijn. Je hebt ook relatief veel plugins nodig om een iets uitgebreidere website of webshop te realiseren. Dit heeft weer effect op de snelheid van je site en dat is juist weer nadelig voor de SEO score. Wil je een webshop of site die schaalbaar is, kun je beter geen WordPress gebruiken, omdat het helaas niet ideaal is voor scaling. Een betere optie kan hiervoor Magento zijn.

   Is WordPress moeilijk om te leren?

   WordPress is vrij simpel om te leren en omdat het gebruik maakt van PHP kan nagenoeg elke developer werken met WordPress. Daar waar je voor Magento een stuk langer bezig bent om het CMS eigen te maken, kun je met WordPress vrij snel productief zijn.

   Wat zijn de voordelen van WordPress?

   WordPress maakt het mogelijk om tegen relatief lage kosten websites te ontwikkelen. WordPress wordt door zoveel bedrijven gebruikt dat er voor elk probleem wel inmiddels een oplossing te vinden is. Je kunt daarnaast ook thema’s kant en klaar aanschaffen, waardoor je nog sneller online kunt met je website. Het aller prettigste vinden wij vooral het gebruiksgemak van het CMS en de SEO mogelijkheden.

   Wat zijn de nadelen van WordPress?

   Het grootste probleem wat wij zien is de veiligheid en de hoeveel onderhoud-releases. Aan de ene kant is het goed dat er regelmatig updates voor beveiliging en onderhoud worden vrijgegeven, echter als je dit niet consequent bijhoudt ben je snel doelwit van hackers. Uiteraard kun je diverse maatregelen nemen om je te beschermen, maar het blijft altijd een probleem met WordPress.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur