bg-header-img bg-header-img

Unreal engine developer
inhuren

Een Unreal engine developer inhuren kan vaak tijdrovend zijn, door de enorme groei in game development industrie de afgelopen jaren, wordt het steeds lastiger voor game bedrijven om goede developers aan te trekken. Niet als je samenwerkt met ons! Wij leveren snel de juiste  developers zodat jij verder kunt met je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Beste match uit Europa
small-check-mark Snel resultaten
small-check-mark Volledig ontzorgd
Direct een game developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een game developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel van onze klanten willen geen zorgen over bezetting in game development teams en kiezen ervoor om deze verantwoordelijkheid bij ons neer te leggen. Hierdoor zijn zij verzekerd van uitstekende ontwikkelaars, en kan er met zekerheid gepland en gecommuniceerd worden met klanten en leveranciers.

   Wij zorgen er tevens voor dat de vacature ingevuld blijft en de ontwikkelaars zich blijven doorontwikkelen. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een game developer van PROBEGIN

   De Unreal developers werken fulltime voor jou

   De game developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN adviseert jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte game developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande  vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Unreal engine ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Unreal?

   Arrow-down

   Unreal is een cross-platform game engine, die het mogelijk maakt om voor alle game platforms.
   Dit maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om apps en games te ontwikkelen voor de desktop, mobiel, consoles en virtual reality platformen. Unreal is ontwikkeld door game studio Epic Games en wordt in veel 3D games toegepast. Het werd als eerste toegepast in de first-person shooter Unreal, in 1998. Sindsdien is de engine die is gebruikt bij Unreal steeds verder uitgebreid en verbeterd en kunnen er inmiddels zeer realistische games, personages en werelden ontwikkeld worden in Unreal.

   Welke programmeertaal wordt gebruikt met Unreal Engine?

   Arrow-down

   In Unreal Engine wordt er geprogrammeerd in C++, een programmeertaal die complexer is dan bijvoorbeeld C# wat in Unity 3D wordt gebruikt. De graphics die gerealiseerd kunnen worden in Unreal zijn wel van de allerhoogste kwaliteit en dat maakt het wel de moeite waard om meer tijd en effort te steken in het coderen in C++.

   Waar wordt Unreal voor gebruikt?

   Unreal wordt gebruikt voor de ontwikkeling van 3D games, cross-platform. Wat betekent dat je Unreal kunt gebruiken voor mobiel, desktop games en Unreal wordt vooral ingezet op consoles zoals PS4, PS5 en Xbox One.
   Deze hardware kan dankzij C++ en de Unreal engine, optimaal benut worden en dus maximale grafische prestaties kunnen worden gerealiseerd.

   Wat zijn de voordelen van Unreal Engine?

   Unreal maakt het mogelijk om grote, zeer gedetailleerde open werelden te ontwikkelen, opgedeeld in kleinere gebieden, zoals steden, die ook weer in 3D worden ontwikkeld. De engine kan ook zeer gedetailleerde en levensechte sport games, racing games en multi-player games realiseren.

   Wat zijn de nadelen van Unreal Engine?

   Unreal is C++ en C++ is ondanks alle mogelijkheden en een hoge mate van details, simpelweg complexer in het ontwikkelingsproces. Aan de andere kant, de game ontwikkelaars die aan grote games werken, willen niets anders dan Unreal engine om games in te ontwikkelen vanwege de grote mate van vrijheid om de beste games te ontwikkelen.

   Welke alternatieven zijn er voor Unreal Engine?

   Er zijn in principe 2 hoofdspelers en dat is Unity en Unreal. Unreal is een C++ 3D engine waar er qua graphics simpelweg het meeste mogelijk is en de beste kwaliteit gerealiseerd kan worden. Unity wordt dus vaak voor andere type games toegepast dan Unreal 3D. De community achter Unreal is kleiner dan Unity en Unreal is wel beter voor distributed execution.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur