bg-header-img bg-header-img

Android developer
inhuren

Een developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn echt niet te vinden, toch? Wel bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Android developer die jij nodig hebt voor je projecten. Onze Android developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde Android developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven constant naar Android developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een Android developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Android developer van PROBEGIN

   De Android Developers werken fulltime voor jou

   De Android developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Je stuurt de developer zelf aan

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten.
   Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij ons geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   Juist ook bij verloop van developers, zorgen wij ervoor dat dit niet jouw roadmap raakt. Wij zorgen voor een geschikte vervanger waarbij er goede kennisoverdracht plaatsvindt. Wij hebben een zeer laag verloop, over het algemeen blijven de developers voor langere tijd werken op het project.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Android?

   Arrow-down

   Android is een door Google ontwikkeld besturingssysteem dat vooral is ontwikkeld voor gebruik van smartphones en tablets. Momenteel is Android het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones en wordt het daarnaast ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en auto’s.
   Android is een open-source platform, wat betekent dat de onderliggende code door iedereen in te zien is, aangepast en gebruikt mag worden. Google is en blijft momenteel de drijvende kracht achter Android, aangezien het veel aanpassingen en toevoegingen blijft brengen voor Android. 

   Wat is Kotlin?

   Arrow-down

   Kotlin is een programmeertaal voor o.a. de ontwikkeling van Android apps. Kotlin is ontwikkeld door JetBrains en werd in 2011 gelanceerd. Het is een open source programmeertaal en is gericht op de Java Virtual Machine (JVM). Sinds 2017 is Kotlin door Google benoemd als officiële programmeertaal voor Android development. Kotlin heeft enkele voordelen en extra features ten opzichte van Java. Kotlin werkt naadloos samen met Java, wat betekent dat je in een project met Java code, zonder problemen Kotlin kan toepassen en andersom ook.

   Wat is de expertise van een Android developer?

   Een Android developer, is een developer die in Java/Kotlin mobiele apps ontwikkeld op het besturingssysteem Android. Dit kan voor een mobiele telefoon zijn, een tablet of een televisie. Omdat Android door vele devices gebruikt wordt als besturingssysteem, heeft een Android developer ook veel kennis van de mogelijkheden en toepassingen van Android op die apparaten. Er komen geregeld nieuwe versies en features uit en de Android developer zorgt ervoor dat hij of zij altijd op de hoogte is van de nieuwste trends, mogelijkheden en zorgt ervoor dat dit in de apps terecht komt waar aan wordt gewerkt.

   Waar wordt Android voor gebruikt?

   Android is een mobiel besturingssysteem, een gemodificeerde versie van de Linux kernel, specifiek ontworpen om mobiele apparaten te bedienen die een touchscreen hebben. Android dient dus als besturingssysteem, waarop mobiele apps in Java/Kotlin gebouwd kunnen worden. Android wordt door de Developer dus gebruikt als systeem waarop een app gebouwd wordt, diverse functionaliteiten zijn beschikbaar voor de Android Developer die rechtstreeks met de hardware en Android software te maken hebben.

   Wat kan een Android developer voor je ontwikkelen?

   Een Android developer kan mobiele apps ontwikkelen voor apparaten waarop het Android OS staat geïnstalleerd. Kotlin is de (native language) voor Android en werkt naadloos samen met Java. Je kunt dus eenvoudig een mobiele app voor je personeel ontwikkelen waarmee zij met elkaar kunnen communiceren of informatie kunnen delen. Ook is het mogelijk om een smartwatch app te ontwikkelen waarmee iedereen in je bedrijf stappen kan tellen en kunt delen met andere werknemers. Je kunt sport apps ontwikkelen, je webshop in een mobiele app omzetten en nog veel meer!

   Is Kotlin moeilijk om te leren?

   Kotlin is relatief makkelijk te leren. Daarnaast verhoogt Kotlin de efficiëntie omdat er minder regels code nodig zijn. De code is stabieler en is goed te onderhouden. De goede samenwerking met Java maakt het daarnaast zowel een complementaire programmeertaal als een uitstekende stand-alone programmeertaal.

   Kan ik Kotlin ook gebruiken voor iOS?

   Nee, Kotlin is echt specifiek voor Android. Wil je hybrid ontwikkelen, dan raden wij React Native aan. Dit is een framework voor mobiele apps, waarbij de programmeertaal/scripttaal “Javascript” is en je hybride ontwikkeld. Jouw app bouw je dan eenmalig en je kunt deze vervolgens naar zowel iOS als Android distribueren. Je bent in de ontwikkeling en de beschikbare functionaliteiten wel iets beperkter dan wanneer je Kotlin en Swift (iOS) gebruikt.

   Waarom kiezen voor Kotlin?

   Kotlin is sinds 2017 de officiële programmeertaal voor Android apps. Je kunt dus rekenen op de meeste functionaliteiten, beste integraties en vrijheid in het ontwikkelen van je app. Je kunt het daarnaast naadloos integreren met Java. Doordat je native ontwikkelt, ben je altijd de eerste die functionaliteiten van een nieuwe Android OS update tot je beschikking hebt.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur