bg-header-img bg-header-img

Flutter ontwikkelaar developer
inhuren

Een Flutter ontwikkelaar inhuren voor de ontwikkeling van jouw apps, die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Lastig te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel een Flutter ontwikkelaar die direct aan slag kan met jouw apps. Onze Flutter ontwikkelaars leveren snel hoogwaardige apps. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct starten met ervaren ontwikkelaar
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Flutter ontwikkelaar inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Flutter ontwikkelaar inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw Flutter team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN levert voor jou een ervaren Flutter developer die samenwerkt met jouw team. Ook zorgen wij er voor dat de vacature voor Flutter app ontwikkelaar ingevuld blijft. Door met ons te werken bespaar je vaak ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een ervaren Flutter ontwikkelaar van PROBEGIN

   De app ontwikkelaars werken fulltime voor jou

   De app ontwikkelaar die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf aan welke app en functionaliteiten wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de app ontwikkelaar en je bepaalt dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten met app ontwikkeling

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte app ontwikkelaar voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   App ontwikkelaar vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande app ontwikkeling vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een app ontwikkelaar bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de app ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Flutter?

   Arrow-down

   Flutter is een open source UI software development kit, ontwikkeld door Google.

   Wat is een framework?

   Arrow-down

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Flutter is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl

   Welke taal wordt gebruikt in Flutter?

   Één van de kenmerken van Flutter is, dat er een single code base is en de apps die je ontwikkeld, worden geschreven in de door Google ontwikkelde programmeertaal “Dart”. Dart-code compileert naar native Android-code (Java/Kotlin) en native iOS-code (Objective-C/Swift). Dart lijkt als taal op programmeertalen zoals Java, Javascript of Typescript, je kunt als programmeur vrij snel overweg met Dart. Net als eerder genoemde talen, heeft Dart concepten als classes, componenten/widgets, variabelen, loops en leent zowel concepten uit de objectgeoriënteerde programmeertalen, als de functional programming wereld.

   Waar wordt Flutter voor gebruikt?

   Flutter wordt vooral gebruikt als single code base apps die cross platform worden gedistribueerd. Flutter wordt niet alleen door Google zelf gebruikt, ook bedrijven zoals Tencent, Alibaba, BMW en nieuwswebsite New York Times. Je kunt er allerlei soorten apps voor ontwikkelen met als voordeel dus dat je alles in een single code base kunt ontwikkelen en beheren, waardoor je alles met één team kunt realiseren.

   Wat kan een Flutter app ontwikkelaar voor je doen?

   Flutter bestaat uit honderden verschillende UI componenten, die binnen Flutter “widgets” worden genoemd.
   Een widget is hetzelfde als een component in Vue, React en Angular. Een Flutter app ontwikkelaar zal deze widgets gebruiken om apps te ontwikkelen, die dus zowel voor iOS, Windows en Android, als native apps ontwikkeld kunnen worden, binnen hetzelfde framework.

   Waar wordt Flutter voor gebruikt?

   Flutter is een framework wat puur wordt ingezet voor de ontwikkeling van mobiele apps, voor iOS, Android en Windows. Flutter kun je dus niet gebruiken voor bijvoorbeeld WearOS en WatchOS of tvOS. Afhankelijk van het type app je wilt ontwikkelen, kan dit een voordeel of een blocker zijn. Flutter wordt echter toegepast door grote en kleine bedrijven en de wens om steeds meer richting een single code base te gaan, groeit met de dag. Tegelijkertijd is Flutter wel weer een vreemde eend, omdat het z’n eigen afwijkende taal is, ten opzichte van bijvoorbeeld C# voor Xamarin en Javascript voor React native en Vue native.

   Waarom kiezen voor Flutter

   Steeds meer bedrijven kiezen voor een single code base oplossing, zoals Xamarin, React native, Vue native en dus ook voor Flutter. Flutter is iets anders omdat het z’n eigen taal heeft en ondanks dat deze snel en eenvoudig te leren is, is dit wel altijd een kleine drempel die genomen moet worden. In tegenstelling tot Xamarin waar je in C# ontwikkeld en vaak ook je andere apps daarin hebt ontwikkeld.

   Wat zijn de voordelen van Flutter?

   Een groot voordeel is dat je native apps kunt ontwikkelen met één programmeertaal, Dart. Je hoeft dus niet voor elk platform een specialist te hebben. Hierdoor kun je vaak sneller een go-to-market realiseren voor je apps. De documentatie die Google levert voor Dart en voor Flutter zijn van hoge kwaliteit en het is een bewezen framework, gezien het feit dat ook grote bedrijven vertrouwen op het Flutter framework.

   Wat zijn de nadelen van Flutter?

   Je zit altijd alsnog aan een andere programmeertaal en dus ook een ander framework vast en omdat Dart niet een taal is die elke programmeur dagelijks beoefend, zal je of je huidige app ontwikkelaars moeten laten omscholen naar Dart, met leercurve, of gespecialiseerde Flutter app ontwikkelaars aan moeten trekken voor je team.

   Neem contact op om een Flutter app ontwikkelaar in te huren.

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur