bg-header-img bg-header-img

Ionic app ontwikkelaar
inhuren

Een Ionic app ontwikkelaar inhuren voor de ontwikkeling van jouw mobiele apps, die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Lastig te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Ionic ontwikkelaar die jij nodig hebt voor het bouwen van je apps. Onze ontwikkelaars kunnen direct aan de slag om samen met jouw team of zelfstandig aan een app te werken. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct starten met ervaren developer
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Ionic app ontwikkelaar inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Ionic app ontwikkelaar inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er niet genoeg personeel te vinden is? Wil je ook geen genoegen nemen met mindere kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging zijn.

   PROBEGIN levert voor jou een ervaren Ionic developer die samenwerkt met jouw team. Ook zorgen wij er tevens voor dat de vacature ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je vaak ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een ervaren Ionic app ontwikkelaar van PROBEGIN

   De Ionic app ontwikkelaars werken fulltime voor jou

   De app ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf aan welke app en functionaliteiten wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de app ontwikkelaar en je bepaalt dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN adviseert jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten met app ontwikkeling

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte app ontwikkelaar voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   App ontwikkelaar vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande app ontwikkeling vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een app ontwikkelaar bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de app ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Ionic?

   Arrow-down

   Ionic biedt een SDK, een Software Development Kit, voor het ontwikkelen van Native iOS en Android apps en daarnaast mobile ready Progressive web apps. Om dit mogelijk te maken gebruikt Ionic bekende en bestaande libraries. Ionic maakt het mogelijk om cross-platform mobiele, web en desktop apps te ontwikkelen met een shareware code base en open webstandaarden.

   Wat is een framework?

   Arrow-down

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Ionic is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl

   Welke programmeertaal wordt gebruikt in Ionic?

   Ionic gebruikt HTML, CSS en JavaScript. Ionic is zo ontwikkeld dat het naadloos is geïntegreerd met frontend frameworks zoals Vue, React en Angular. Het kan zelfs gebruikt worden met Vanilla. Dat maakt het een uitstekend framework om hybride apps te ontwikkelen.

   Waar wordt Ionic voor gebruikt?

   Je kunt met Ionic, pre-designed UI componenten gebruiken en je code eenmalig schrijven en distribueren over iOS, Android en desktop zoals MacOS.

   Kan elke app ontwikkelaar met Ionic werken?

   Elke app ontwikkelaar die nog nooit met Ionic heeft gewerkt, zal altijd het framework eerst moeten leren kennen. Het kost hoe dan ook tijd om de manier van werken eigen te maken. Het werkt naadloos samen met je frontend framework, wat het voor de developers in je team prettig werken maakt.

   Kan een Ionic app ontwikkelaar een app maken voor iOS en Android?

   Dat is één van de voordelen van React native, namelijk dat je cross platform apps kunt ontwikkelen en dus niet meerdere code-bases hoeft te ontwikkelen en onderhouden. Het is efficiënter een serieus alternatief voor native app ontwikkeling.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur