bg-header-img bg-header-img

iOS developer
inhuren

Een iOS developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn moeilijk te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste iOS ontwikkelaar die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er ook lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar iOS developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een mobiele app developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je vacature blijft ingevuld. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een iOS developer van PROBEGIN

   De developers werken fulltime voor jou

   De developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten.
   Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in een van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een iOS Developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de iOS ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is iOS?

   Arrow-down

   iOS is het mobiele besturingssysteem van Apple. Op de hardware van Apple (iPhone, iPad) draait iOS en zorgt voor de UI van je mobiele apparaat. Ondanks dat we dus iOS developer benoemen, wordt er gebouwd op het iOS besturingssysteem, niet aan het besturingssysteem. iOS regelt alles op je iPhone of iPad, je kunt apps installeren en er zitten allerlei standaard apps en functionaliteiten op het besturingssysteem.

   Wat is een iOS framework?

   Arrow-down

   Een iOS framework, is een software framework met als doel om apps te ontwikkelen op het iOS besturingssysteem. Er zijn diverse iOS frameworks, zoals SwiftUI, React Native, Flutter, Xamarin etc. Al deze frameworks hebben hun eigen visie op app development op het iOS besturingssysteem. Afhankelijk van je voorkeur en architectuur kies je een framework die het beste past.

   Welke taal wordt gebruikt in iOS?

   Swift en Objective-C zijn over het algemeen de meest voorkomende talen als het gaat om iOS development. Swift heeft Objective-C overgenomen, waardoor we Objective-C meer zien als legacy dan modern. Daarnaast wordt ook in diverse frameworks steeds meer Javascript als scripttaal gevoerd voor de ontwikkeling van mobiele apps op het iOS besturingssysteem.

   Wat is de expertise van een iOS developer?

   Een iOS developer heeft ten eerste een uitstekende kennis van het iOS landschap en ecosysteem. Hij of zij weet wat er mogelijk is voor elk apparaat van Apple, zoals de Apple Watch, Apple TV en iPhone en iPad. Zij houden daarnaast de ontwikkelingen binnen dit ecosysteem nauwlettend in de gaten en kunnen snel nieuwe features toevoegen zodra deze beschikbaar zijn. Zij ontwikkelen frontend en zijn ook goed thuis in Javascript, werken altijd met API’s om data op te halen in de mobiele apps.

   Wat kan een iOS developer voor je doen?

   Een iOS developer kan native iOS apps ontwikkelen voor alle apparaten van Apple, deze onderhouden en doorontwikkelen. Hij of zij kan nieuwe features toevoegen en adviseren aan designers welke mogelijkheden er zijn binnen de versies en apparaten zodat de meest rijke ervaring aan de mobiele app gebruikers gegeven kan worden.

   Welke kwaliteiten heeft een goede iOS developer?

   Een iOS developer is een gespecialiseerde mobiele app developer voor het Apple landschap. iOS developers zijn technisch sterk, kunnen naar vormgeving ook met memory management en API’s omgaan en hebben een uitstekende kennis van wat er mogelijk is binnen het Apple besturingssysteem.

   Welke beperkingen heeft iOS?

   Apple staat bekend om haar beperkingen, helaas. Hoewel Apple uitstekende en prachtige producten ontwikkeld, zijn app developers gelimiteerd in de ontwikkeling van apps, gebaseerd op hoe Apple het bedoeld heeft. Dat betekent zeker niet dat de iOS developer met zijn of haar armen op de rug zit, echter is iOS een gesloten systeem dan bijvoorbeeld Android. Daarnaast heeft ook het framework wat gebruikt wordt, invloed op de beschikbare functionaliteiten. Bouw je native apps, kun je alles gebruiken wat iOS in de winkel heeft aan functionaliteiten. Gebruik je React Native of Flutter, kun je nog steeds enorm veel alleen ben je wel beperkter. De ontwikkeling van native apps zijn wel duurder dan hybrid met React Native.

   Is Swift moeilijk om te leren?

   Swift is een strikte taal dan bijvoorbeeld Javascript. Het is niet zo eenvoudig als Javascript, maar het is zeker niet “moeilijk” om te leren. Apple doet er vanzelfsprekend alles aan om Swift zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast helpt Apple je met Xcode om je foutjes en luiheid te detecteren en dwingt je min of meer om de juiste toepassingen te gebruiken. Vergeleken met Java (Android/Kotlin) is Swift wel eenvoudiger om te leren en te gebruiken.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur