bg-header-img bg-header-img

Kotlin developer
inhuren

Een Kotlin developer inhuren die veel praktijk ervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn echt niet te vinden, toch? Wel bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste developer die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er ook lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar Kotlin developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een app developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een app developer van PROBEGIN

   De Kotlin developers werken fulltime voor jou

   De developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte app developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in een van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Kotlin Developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Kotlin ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen voor Kotlin

   Wat is Kotlin?

   Arrow-down

   Kotlin is een programmeertaal voor o.a. de ontwikkeling van Android apps. Kotlin is ontwikkeld door JetBrains en werd in 2011 gelanceerd. Het is een open source programmeertaal en is gericht op de Java Virtual Machine (JVM). Sinds 2017 is Kotlin door Google benoemd als officiële programmeertaal voor Android development. Kotlin heeft enkele voordelen en extra features ten opzichte van Java. Kotlin werkt naadloos samen met Java, wat betekent dat je in een project met Java code, zonder problemen Kotlin kan toepassen en andersom ook.

   Wat is de expertise van een Kotlin developer?

   Arrow-down

   Een Kotlin developer is gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps op het Android platform. Een Kotlin developer is goed op de hoogte van de trends, technische mogelijkheden en beperkingen van Android en heeft ervaring in het ontwikkelen, onderhouden en doorontwikkelen van mobiele apps, smart watch apps, tablet apps en TV apps.

   Waar wordt Kotlin voor gebruikt?

   Kotlin is de officiële programmeertaal voor Android, sinds 2017. Kotlin wordt gebruikt voor de ontwikkeling van mobiele apps voor apparaten die Android OS geïnstalleerd hebben. Op alle apparaten met Android OS, kun je Kotlin gebruiken als programmeertaal.

   Wat kan een Kotlin developer voor je doen?

   Een Kotlin developer bouwt native apps op het Android platform. Dit betekent dat er direct op het OS wordt ontwikkeld, in de programmeertaal die officieel voor Android is ontwikkeld.

   Is Kotlin moeilijk om te leren?

   Kotlin is relatief makkelijk te leren. Daarnaast verhoogt Kotlin de efficiëntie omdat er minder regels code nodig zijn. De code is stabieler en is goed te onderhouden. De goede samenwerking met Java maakt het daarnaast zowel een complementaire programmeertaal als een uitstekende stand-alone programmeertaal.

   Waar kun je Android toepassen in jouw bedrijf?

   Android en Kotlin wordt steeds meer toegepast door bedrijven. De wereld wordt steeds mobieler, wil steeds sneller bedient worden en uitgebreider geïnformeerd worden. 
   Android is een volwassen platform wat door het overgrote deel van de smartphone en tablet gebruikers wereldwijd wordt gebruikt. Daarnaast werkt het naadloos samen met Google producten en zijn er enorm veel apps beschikbaar die jouw bedrijf verder kunnen ondersteunen. Het is ook een minder strikt platform, ten opzichte van Apple iOS, wat relatief dichtgetimmerd is. 

   Kan ik Kotlin ook gebruiken voor iOS?

   Nee, Kotlin is echt specifiek voor Android. Wil je hybrid ontwikkelen, dan raden wij React Native aan. Dit is een framework voor mobiele apps, waarbij de programmeertaal/scripttaal “Javascript” is en je hybride ontwikkeld. Jouw app bouw je dan eenmalig en je kunt deze vervolgens naar zowel iOS als Android distribueren. Je bent in de ontwikkeling en de beschikbare functionaliteiten wel iets beperkter dan wanneer je Kotlin en Swift (iOS) gebruikt.

   Waarom kiezen voor Kotlin developer?

   Kotlin is sinds 2017 de officiële programmeertaal voor Android apps. Je kunt dus rekenen op de meeste functionaliteiten, beste integraties en vrijheid in het ontwikkelen van je app. De meeste mobiele app developers die werken aan native apps, zijn namelijk echt gespecialiseerd in dat platform. Wil je weten wat voor jouw app, platform of product de beste keuze is? Neem vrijblijvend contact op!

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur