bg-header-img bg-header-img

Xamarin developer
inhuren

Een Xamarin developer inhuren voor de ontwikkeling van jouw mobiele apps, die snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Lastig te vinden, toch? Niet bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Xamarin developer die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project. 

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Xamarin developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Xamarin developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Heb jij genoeg werk maar kom je in de knoei omdat er gewoon niet genoeg personeel te vinden is om het werk te ontwikkelen? Wil je ook geen genoegen nemen met minder kwaliteit, dan kan dit een flinke uitdaging geven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een ervaren Xamarin developer kan toevoegen aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat je de vacature ingevuld blijft. Door met PROBEGIN te werken bespaar je ook nog eens tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Xamarin developer van PROBEGIN

   De Xamarin Developers werken fulltime voor jou

   De Xamarin developers die je bij PROBEGIN inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bepaald zelf waaraan gewerkt wordt door de Xamarin developer die je inhuurt bij ons. Hierdoor ben je altijd zelf in controle en bepaal je de prioriteiten. Wij adviseren jou met operationele processen om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Xamarin developer voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te maken en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Xamarin vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Xamarin developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Xamarin ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Xamarin?

   Arrow-down

   Xamarin is een gratis en open source mobiele app platform voor het bouwen van native en high-performance iOS, Android, tvOS, WatchOS, MacOS en Windows apps, in the programmeertaal C#. Xamarin is een extensie van het .NET developer platform van Microsoft en bestaat uit diverse tools en libraries.

   Wat is een framework?

   Arrow-down

   Een framework is altijd gerelateerd aan een programmeertaal en geeft een developer een omgeving dat bedoeld is als basis voor een software applicatie. In die basis zitten diverse functionaliteiten die een developer kan gebruiken en voor elk project vaak nodig zijn. Maatwerk en toevoegingen kunnen erbij gebouwd worden. Dit maakt het bouwproces efficiënter en effectiever dan traditionele bouw maar tegelijk heb je wel te maken met de structuur waarop deze bouwelementen met elkaar verbinden en werken. Bij een framework zoals Xamarin is eenzelfde soort gedachte van toepassing. Xamarin maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger applicaties te realiseren dan zelf-bouw. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@PROBEGIN.nl

   Welke taal wordt gebruikt in Xamarin?

   C# is een high level, open-source programmeertaal die zich specialiseert in cross-platform toepassingen en zich kenmerkt door haar eenvoud en moderne opzet. C# is net als Python relatief snel en eenvoudig te leren, hoewel je wel meer specifieke toepassingen en regels hebt dan bij Javascript en Python bijvoorbeeld. Je bent bijvoorbeeld met C# gebonden aan object georiënteerd werken (dit is niet per definitie een beperking) maar kan er wel voor zorgen dat je je minder vrij voelt in de manier waarop de applicatie wordt opgebouwd.

   Wat is .NET?

   Microsoft Active Server Pages, oftewel ASP.NET, is een technologie ontwikkeld om dynamische webpagina’s te genereren en is een server side script. Dit betekent concreet dat elke pagina die door een gebruiker wordt aangesproken, opnieuw wordt gegenereerd en geoptimaliseerd. Dit maakt het onder andere mogelijk om continu de meest actuele data weer te geven.

   Wat is het Microsoft .NET framework?

   Microsoft.NET is een object georienteerd framework, is open-source en wordt toegepast bij onder andere webontwikkeling zoals ecommerce, mobiele sites en web-api’s. Het bestaat uit ASP.NET en ASP.NET Core en beide worden breed toegepast om solide en veilige applicaties te ontwikkelen. ASP.NET maakt onderdeel uit van het Microsoft .NET Framework en bestaat grofweg uit drie onderdelen: Web forms, ASP.NET MVC en ASP.NET Web Pages. De programmeertaal die wordt gebruikt is C#, VB.Net en J#. Het .NET framework heeft een aantal belangrijke componenten, namelijk de programmeer (C#, VB.Net), het heeft een eigen library waarbij een set van standaard classes en herbruikbare classes, interfaces en value types onderdeel uitmaken om het development process te ondersteunen en versnellen. 

   Waar wordt Xamarin voor gebruikt?

   Xamarin wordt gebruikt om native apps te ontwikkelen voor iOS, Android, tvOS, WatchOS, MacOS en Windows app, maar in plaats van dat je hier de desbetreffende talen voor gebruikt per platform, zoals Kotlin/Android en Swift/iOS, kun je alles in C# ontwikkelen. Dit maakt het zeer prettig om cross-platform native apps te bouwen op hetzelfde platform en framework. Doordat Xamarin een aanvulling is op het .NET platform, kunnen ook andere applicaties die ontwikkeld zijn in .NET, naadloos samenwerken. Het prettigste hierin is vooral, dat je voornamelijk alles in C# ontwikkeld en dus niet allerlei andere technieken hoeft te ondersteunen in je team.

   Is Xamarin moeilijk om te leren?

   Net als elk framework en elke programmeertaal, is er altijd sprake van een learning curve. C# is niet heel lastig om te leren, wij zijn er juist van overtuigd dat het lastiger is om diverse talen te moeten leren en ondersteunen. Als er apps ontwikkeld moeten worden voor meerdere platformen, waarbij ook nog eens high-performance wordt verwacht, is Xamarin een uitstekende oplossing.

   Kan ik ook Xamarin gebruiken voor de ontwikkeling van mobiele apps?

   Zeker, Xamarin ondersteunt zowel Windows apps, als iOS en Android. Daarnaast ondersteunt het ook de WatchOS en WearOS en zelfs tvOS. Je kunt met Xamarin dus alle kanten op en dat maakt het zeer fijn om mee te werken. Je kunt dus niet in de situatie terecht komen dat een specialist die alle iOS apps heeft ontwikkeld, je bedrijf verlaat en je niemand anders hebt die deze code kan ondersteunen, onderhouden en doorontwikkelen.

   Waarom kiezen voor Xamarin

   Xamarin is een uitstekende keuze voor bedrijven die nu werken met .NET en high performance apps willen ontwikkelen. Xamarin werkt naadloos op het .NET framework en is uitstekend geïntegreerd met alle mobiele platformen, wearables en tv platformen. Je huidige developers kunnen de code ontwikkelen en ondersteunen dus je hoeft geen iOS en Android specialisten aan te trekken en alles werkt in dezelfde omgeving.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur