bg-header-img bg-header-img

Javascript developer
inhuren

Een Javascript developer inhuren die veel praktijkervaring heeft, snel kan beginnen en goed past in jouw organisatie. Die zijn niet te vinden, toch? Wel bij PROBEGIN! Wij leveren snel de juiste Javascript developer die jij nodig hebt voor je projecten. Onze developers hebben een bewezen staat van dienst en kunnen direct aan de slag met jouw project.  

small-check-mark Al vanaf €30,- per uur
small-check-mark Direct de juiste developer inhuren
small-check-mark 15+ jaar ervaring
Direct een Javascript developer inhuren?
Wij bellen je graag terug!


  GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN
  Direct een Javascript developer inhuren?
  Wij bellen je graag terug!


   GoodFirms PROBEGIN google Clutch Reviews PROBEGIN

   Laat jouw team snel groeien

   Veel bedrijven doen er lang over of hebben veel moeite met het aantrekken van hoogopgeleide en getalenteerde Javascript developers. Als je dan ook zoekt naar ervaren specialisten die snel aan de slag kunnen en kwaliteit leveren, dan wordt het zoekgebied steeds kleiner en de competitie groter. Daarnaast zoeken de grote bedrijven ook constant naar Javascript developers en dit maakt het voor veel bedrijven nagenoeg onmogelijk om te concurreren tegen de enorme recruitment budgetten van deze grote bedrijven.

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij wel een Javascript developer toevoegt aan jouw team. Wij zorgen er tevens voor dat de vacature blijft ingevuld. Door met PROBEGIN te werken bespaar je daarnaast tussen de 15% en 55% van je kosten en hoef je vooraf geen investeringen te doen.
   developer-inhuren-direct-aan-de-slag
   BINNEN 4 WEKEN
   AAN HET WERK
   Snel beschikking over de juiste developer
   iconmonstr fullscreen 1
   MAKKELIJK OP- EN AFSCHALEN
   Behoud flexibiliteit in jouw organisatie
   cost
   BESPAAR KOSTEN
   Een passende oplossing voor jouw vraagstuk

   Werken met een Javascript developer van PROBEGIN

   De Javascript Developers werken fulltime voor jou

   De Javascript developers die je bij ons inhuurt, zijn 100% van hun tijd aan het werk voor jouw projecten. Zij zijn een volwaardig lid van jouw eigen IT-team.

   Bepaal zelf waar aan wordt gewerkt

   Je bent zelf verantwoordelijk voor de aansturing van de Javascript developer en je bepaald dus ook zelf waaraan gewerkt wordt. PROBEGIN kan je altijd adviseren in jouw operationele proces om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

   Je kunt vrijwel direct starten

   Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een geschikte Javascript voor jouw project te vinden.

   Geen opstartkosten

   Je hoeft bij PROBEGIN geen additionele investeringen te doen en er zijn ook geen opstartkosten. Wij brengen alleen de developer in rekening zodra hij of zij echt voor jou gaat werken.

   Vacature blijft ingevuld

   PROBEGIN zorgt ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over openstaande Javascript vacature(s). Ook bij verloop zorgen wij voor snelle vervanging zodat jouw project altijd door kan blijven gaan.

   Kantoorruimte

   Elke ontwikkelaar die je bij ons inhuurt, krijgt zijn eigen en volledig uitgeruste werkplek in één van onze kantoren.

   Team behoud

   Wij begrijpen dat als je een Javascript Developer bij ons inhuurt, je hier ook zo lang mogelijk mee wilt samenwerken. Vanzelfsprekend willen wij dit ook. Daarom zorgen wij actief voor behoud van jouw developer(s). PROBEGIN biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en organiseert veel leuke evenementen gedurende het gehele jaar. Daarnaast staat onze Nederlandse cultuur en aanpak centraal.

   Betrouwbare partner

   PROBEGIN bestaat ruim 15 jaar en onze klanten zijn al gemiddeld langer dan 5 jaar klant bij ons. Je kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare partner en een bewezen bedrijf.

   Niet tevreden?

   Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de Javascript ontwikkelaar, dan zullen wij kosteloos een vervanger zoeken.

   Smaller%20background%20decoration bg responsive mobile
   img

   Wil je meer leren over het uitbreiden van jullie team?

   Tixxio Platform
   quote-img

   Tixxio

   PROBEGIN is een uitstekende partner voor het inhuren van developers. Door de samenwerking zijn wij enorm gegroeid met ons platform en het werken met zowel Nederlandse developers alsmede met nearshore developers bevalt erg goed.
   Klant voor meer dan 4 jaar quote-img
   Paul Moggré
   CEO, Tixxio paul moggre tixxio e1656418923532

   Veel gestelde vragen

   Wat is Javascript?

   Arrow-down

   Het is heel simpel gezegd een zeer populaire scripttaal, voor het toevoegen van interactieve functies, dynamische content voor webpagina’s en het schrijven van applicaties. Javascript is een intuïtieve taal die snel en eenvoudig is te leren. Dat maakt niet dat de taal beperkt is in zijn mogelijkheden. De afgelopen jaren heeft de taal een enorme toepassing-explosie meegemaakt, met frameworks zoals Node.js, React, AngularJS, Vue.js enzovoorts. Javascript wordt toegepast op websites, mobiele apps, backend applicaties, presentaties, browser games en nog veel meer.

   Welke frameworks zijn populair bij Javascript?

   Arrow-down

   De taal heeft veel populaire frameworks. Voor de frontend zijn de meeste populaire frameworks React.js, AngularJS en Vue.js. Hier zijn daarnaast nog afleidingen en specifieke doorontwikkelingen voor zoals Nuxt.js, ook nog Node.js ontstaan. Node.js is een backend framework die geweldige performance heeft, flexibel en schaalbaar is.

   Wat is de expertise van een Javascript developer?

   Javascript developers zijn enorm populair, mede doordat de de toepassingen zo breed zijn. Je kunt de developer dus voor veel verschillende doeleinden inzetten, dat het lastig is om te zeggen wat nou echt een expertise is. De expertise is wellicht de flexibiliteit en snelheid waarmee men zich kan aanpassen voor de inzet van Javascript, of dit nu een mobiele app is, een website of een backend applicatie.

   Wat kan een Javascript developer voor je doen?

   Javascript developers zijn vaak gespecialiseerd in een framework en kunnen binnen dit framework werk voor je verrichten.
   Een goede developer kan uiteraard ook wisselen tussen frameworks, echter kost dit wel tijd en vind niet iedereen dit prettig. De meeste developers hebben een reden en een voorkeur waarom zij hebben gekozen voor bijvoorbeeld Vue.js of Angular.js. De developer zal over het algemeen vooral bezig zijn met de realisatie van de visuele kant van een applicatie, de frontend.

   Is Javascript moeilijk om te leren?

   Het is een zeer flexibele scripttaal die niet conform strikte syntax opereert. Dit maakt het relatief eenvoudig om te leren. Wel is het belangrijk om de relatie tussen HTML, CSS en Javascript te begrijpen en vooral hoe de drie samenwerken om een website of applicatie juist weer te geven.

   Wat kun je door een Javascript developer laten ontwikkelen?

   Hij of zij kan werken aan jouw websites, platform, product, mobiele apps, interne applicaties en nog veel meer. De frontend wordt van de backend gescheiden ontwikkeld, waardoor je onafhankelijk van elkaar kunt ontwikkelen. De frontend communiceert met de backend via de API die jouw backend team beschikbaar stelt.

   Waar wordt Javascript voor gebruikt?

   Het maakt een webpagina, mobiele app of crm/erp applicatie interactief. Je kunt het inzetten voor formulieren, 2D en 3D games, animaties en nog veel meer.

   Welke frameworks zijn betrouwbaar?

   De meeste JS frameworks zijn zeer betrouwbaar. Angular, React en Vue zijn de meest betrouwbare frameworks. Deze frameworks hebben enorme communities en worden professioneel onderhouden en uitgebreid. Ook Node.js is een uitstekend framework die door o.a. Linkedin wordt gebruikt en grote resultaten heeft bereikt door de toepassing van Node.js in haar backend landschap.

   Waar kun je Javascript toepassen in jouw bedrijf?

   De taal kun je heel breed toepassen in je bedrijf, denk hierbij aan je website bijvoorbeeld. Daarnaast kan de vormgeving van je interne applicaties of commerciële applicaties ontwikkeld worden in Javascript. React en Vue hebben daarnaast een mobiele app variant van het framework, namelijk React.native en Vue.native.
   Hiermee kun je hybride mobiele apps bouwen in Javascript voor beide mobiele platformen (iOS en Android).

   Waarom kiezen voor Javascript

   De taal is “the way to go” op de frontend. Wil je mooie applicaties, die snel zijn, schaalbaar en er prachtig uit zien, dan zul je automatisch bij Javascript uitkomen. Doordat bijna alle programmeurs kunnen programmeren in Javascript, maakt het ook een taal die dusdanig breed gebruikt wordt, dat we er niet meer omheen kunnen. Niet elke developer is gespecialiseerd in Javascript en ook niet elke developer vind het fijn om te werken met de taal.

   Kun je ook backend development realiseren met Javascript?

   Zeker! Kijk eens bij Node.js

   Wat zijn de voordelen van Javascript?

   Snel te leren, eenvoudig toe te passen, enorm veel toepassingsmogelijkheden voor web en mobiel en een gigantische community base, waardoor er zeer veel ontwikkeling is en er robuuste frameworks zijn voor nagenoeg elk type project. Het is een geïnterpreteerde en objectgeoriënteerde scripttaal. Dit maakt het een uiterst flexibele taal. Daarnaast gebruikt de taal weinig geheugen waardoor het uiterst geschikt is voor webpagina’s en web toepassingen.

   Wat zijn de nadelen van Javascript?

   Hoewel Javascript breed geaccepteerd wordt en veel gebruikt wordt voor website ontwikkeling, heeft het ook een aantal bekende kwetsbaarheden. één van de meest gebruikelijke kwetsbaarheden via Javascript is de XSS (cross-site scripting) aanval. Cybercriminelen gebruiken XSS aanvallen om toegang te krijgen tot persoonsinformatie en deze te stelen. Om je hiervoor te beschermen is het dus essentieel om je code te testen en te reviewen en raden wij altijd aan om een Quality Assurance Engineer toe te voegen in je team.

   Neem contact op

   Zijn er vragen, onduidelijkheden of twijfels over het inhuren van een developer? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Heb je geen antwoord op jouw vraag gevonden? Wij staan je uiteraard graag te woord. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Of bel ons via +31 (0)85 401 6527

   linkedin-icon
   Rogier van Scheppingen Directeur